Riga FC Malmö İddaa Tahmini 13.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında, Malmö deplasmanda, Riga FC’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.00’da nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Malmö bugün Riga FC karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Riga FC galibiyetine 7.50, beraberlik tercihine 4.75, Malmö galibiyetine 1.38 oran veriyor. 

Riga FC İlk Maçı Kaybetti

Riga FC’nin ilk maçta sürpriz yapması beklenmiyordu. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Malmö ile eşleştiler ve zor bir kura çektiklerini belirtelim. İlk maçta 1-0 mağlup olan Riga FC, Malmö kalesinde hiç etkili olamadı. Pozisyona girmekte bile zorlanan bir Riga FC izledik. Riga FC’nin turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor ve bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Riga FC’de Yunusa Muritala kart cezalısı.

Malmö Tek Golle Kazandı

Malmö, bildiğimiz gibi ilk maçı kazanmayı başardı. Riga FC karşısında 1-0 kazanan İsveç ekibi, avantajı eline geçirmeyi başardı. İlk maçta baştan sona üstün oynayan Malmö’nün daha farklı kazanması bekleniyordu ama tek gol de kaldılar. Malmö’ye galibiyeti getiren gol, Antonio Colak’tan geldi. Hafta sonu ise İsveç Allsvenskan’da IK Sirius’u 4-0 ile geçen Malmö’de moraller yerinde. Maç öncesinde Malmö’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Malmö – Riga FC Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Skonto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Riga FC’de Yunusa Muritala kart cezalısı.

Riga FC'nin ilk 11’i Belli mi?

Riga FC’nin muhtemel kadrosu: Roberts Ozols, Milos Vranjanin, Ivan Paurevic, Ritvars Rugins, Nedeljko Piscevic, Antonijs Cernomordijs, Armands Petersons, Mikael Soisalo, Edgar Babayan, Jean Baptiste Leo, Wesley Nata

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Tahmini

Malmö’den yine galibiyet bekliyorum. Riga FC deplasmanında rahat bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Riga FC, sürpriz bir beraberlik aldı ama tur atlamalarına yetmedi. Malmö, 1-1’lik beraberliğe rağmen üst tura yükseldi.