NSI Runavik – Honka İddaa Tahmini 15.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu‘nda 15 Temmuz Perşembe günü rövanş mücadeleleri sahne alırken, Türkiye saati ile 20:00‘dai NSI Runavik ile Honka karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, NSI Runavik galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.50, Honka galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Gol Atamayan Runavik Kalesinde Gol Görmedi

Faroe Adaları temsilcisi NSI Runavik, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nun ilk maçında Honka deplasmanında çıkarken, karşılaşmayı 0-0’lık beraberlikle ayrıldı ve evine avantajlı döndü. Maç boyunca hücum performansıyla sınıfta kalan Runavik, savunmada ise hataya yer vermedi.  Master Ligi’nde çıktığı 12 maçtan 18 puan topladı ve 10 takımın mücadele ettiği ligde 4. Sırada yer alan ev sahibi, ligde son 2 haftayı galibiyetlerle geçirirken, Konferans Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. Ligde ilk 4 sıranın en az gol atan takımı Runavik, Avrupa sahnesinde de gol sorunu yaşadı.

Honka Savunma Hattıyla Güven Verdi

Honka, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda geçtiğimiz hafta Runavik ile evinde karşı karşıya gelirken, 0-0’lık beraberlikle tur şansını rövanş maçına bıraktı. Rakibine isabetli şut şansı dahi vermeyen Honka, gol yollarında etkisiz kalsa da, savunma hattında oldukça etkiliydi. Konferans Ligi’nde alınan golsüz beraberliğin ardından Veikkausliiga’nın son haftasında Oulu’yu 1-0 mağlup etmeyi başaran Honka, ligde son3 haftadan 7 puan toplamayı başarırken, iki kulvarda birden iyi savunma performansı sergiledi. Tur için deplasmanda gole ihtiyacı olan Honka, Runavik karşısında gol adına güven vermeyi başaramasa da, savunma performansıyla güven veriyor.

Maç Bilgileri

NSI Runavik – Honka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Runavik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

NSI Runavik’in ilk 11’i Belli mi?

NSI Runavik’in muhtemel kadrosu: Hansen, Jakobsen, Davidsen, Hentze, Nielsen, Eglilstoft, Hansen, Mortensen, Davidsen, Olsen, Egilsson.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Timothy Murray, Aalto, Tammilehto, Pyyhita, Modesto, Kaufmann, Levanen, Rasimus, Savange, Dongou, Koski.

İki takımda üst tur için etkili savunma performansını ilk maçta iyi kullandı ve tur şansını rövanş mücadelesine bıraktı. Runavik ve Honka’nın ilk maçtaki savunma performansını sürdüreceğini ve 90 dakikayı 2.5 gol barajının altında tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.56

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan tur mücadelesinde, Honka savunma ve hücum performansıyla bizleri yanıltırken, attığı 3 golle Konferans Ligi’nde 2. Eleme Turu’an yükseldi.