Varbergs Göteborg Bahis Tahmini 26.07.2021

İsveç Allsvenskan’da alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Varbergs evinde, Göteborg ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Varbergs Göteborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Varbergs kazanır 3.45, beraberlik 3.70, Göteborg kazanır ise 2.05 olarak açıklanmış.

Varbergs Alt Sıralarda

Varbergs, geçtiğimiz hafta konuk olduğı Halmstad deplasmanından 1 puan ile döndü. 64’te Ryan Moon’un golüyle öne geçtiler ama 15 dakika sonra kalelerinde gol görünce, 1 puana razı oldular. İsveç Allsvenskan’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Joakim Persson’un öğrencileri, bu hafta iç sahadaGöteborg’u konuk edecek. Bu sezon sadece 2 galibiyeti bulunan Varbergs, İsveç Allsvenskan’da play out hattında yer alıyor. Maç öncesinde Varbergs’te Hampus Zakrisson ve Luke Ke Roux kart cezalısı.

Göteborg Yine Kazandı

Göteborg, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Mjallby’i 3-2 ile geçtiler. Bir önceki hafta ise Östersunds deplasmanında yine aynı skor ile kazanmışlardı. İsveç Allsvenskan’da son 2 maçta 6 puan toplayan Göteborg, bu sezon ilk kez üst üste galibiyet sevinci yaşadı. Yeni teknik direktör Mikael Stahre’nin burada payı oldukça büyük.  Bu hafta Varbergs deplasmanına konuk olacak Göteborg’ta önemli bir eksik olmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Varbergs – Göteborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Paskbergsvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Varbergs’te Luke Le Roux ve Jean Carlos de Brito kart cezalısı.

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Philip Martensson, Jon Birkfeldt, Jean Carlos de Bruto, Anton Liljeback, Adama Fofana, Albin Winbo, Tashreeq Matthews, Albin Mörfelt, Joakim Lindner, Luke Le Roux, Robin Simovic

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Giannis Anestis, Mattias Bjarsmyr, Alexander Jallow, Jesper Tolinsson, Alhassan Yusuf, Gustaf Norlin, August Erlingmark, Kevin Yakob, Pontus Wernbloom, Tobias Sana, Kolbeinn Sigthorsson

İddaa Tahmini

Göteborg, son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Çıkışa geçtiklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. Göteborg’un kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteboerg’un 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Varbergs deplasmanında 2-0 kaybettiler.