Djurgarden AIK Stockholm İddaa Tahmini 08.08.2021

İsveç Allsvenskan’da liderliğe yükselen Djurgarden iç sahada, AIK Stocholm’u ağırlayacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Djurgarden ve AIK Stockholm arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Djurgarden kazanır 2.05, beraberlik 3.45, AIK Stockholm kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Djurgarden Liderliği Kaptı

Djurgarden’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada Hacken ile karşı karşıya gelen Djurgarden, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da üst üste 3. Galibiyetini alan Kim Bergstrand’ın ekibi, 8 maçtır ise mağlubiyet yüzü görmüyor. Eksik maçından da galibiyet ile ayrılan ve İsveç Allsvenskan’da Malmö’den liderliği alan Djurgarden, en yakın takipçisi Malmö’nün 1 puan önünde yer alıyor. Bu hafta Djurgarden’da Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı devam ediyor.

AIK Stockholm Evinde Kazandı

AIK Stockholm, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Halmstad ile karşı karşıya geldiler ve sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Halmstad’ın 7 maçlık yenilmezlik serisine son veren AIK Stockholm’de moraller yerinde. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan AIK Stockholm, dikkat çekmeye devam ediyor. Bu hafta lider Djurgarden deplasmanında da sürpriz peşindeler. Maç öncesinde AIK Stockholm’de eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Djurgarden – AIK Stockholm Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı devam ediyor.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Aslak Fonn Witry, Jesper Löfgren, Elliot Kack, Hjalmar Ekdal, Hampus Finndell, Rasmus Schüller, Niklas Barkroth, Edwar Chilufya, Kalle Holmberg, Magnus Eriksson, Widell Zetterström

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Budimir Janosevic, Erick Ouma Otieno, Mikael Lustig, Alexander Milosevic, Sotirios Papagiannopoulos, Sebastian Larsson, Tom Strannegard, Bilal Hussein, Saku Ylatupa Henok Goitom, Nicolas Stefanelli

İddaa Tahmini

Djurgarden, maçın favorisi. AIK Stockholm, 4 maçtır kaybetmiyor ama lidere karşı işleri kolay değil. Djurgarden, galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, iç sahada mağlup oldu. Malmö’nün puan kaybettiği haftada AIK Stockholm’e 4-1 kaybettiler.