Hacken Östersunds İddaa Tahmini 08.08.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Ligin son sırasında yer alan Östersunds deplasmanda, Hacken’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak.

Hacken bugün Östersunds karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Hacken galibiyetine 1.44, beraberlik tercihine 4.45, Östersunds galibiyetine 7.95 oran veriyor. 

Hacken Puansız Döndü

Hacken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Djurgarden deplasmanından eli boş döndü. Djurgarden’a 2-1 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da son 2 maçta sadece 1 puan toplayabilen Hacken, düşüşe geçmiş durumda. 8. Sıraya gerileyen Per Mathias Högmo’nun öğrencileri, bu hafta Östersunds ile karşılaşacak. İç sahada oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Hacken, Östersunds karşısında da maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Hacken’da Johan Hammar’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Östersunds 1 Puanı Kurtardı

Östersunds’un kötü gidişatı devam ediyor. İsveç Allsvenskan’da bu sezon kümede kalma savaşı veren Östersunds, geçtiğimiz hafta Hammarby ile 1-1 berabere kaldı. İç sahada alınan 1 puan, biraz olsun moral buldurdu ama hala galibiyete hasretler. İsveç Allsvenskan’da son 5 maçta sadece 1 puan toplayabilen Östersunds’un 13 hafta sonunda ise 9 puanı bulunuyor ve son sıradalar. Bu hafta Hacken ile karşı karşıya gelecek olan Östersunds’un puan alma ihtimali zor gözüküyor. Maç öncesinde Östersunds’ta Noah Sundberg kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Hacken – Östersunds Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Johan Hammar’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Östersunds’ta Noah Sundberg kart cezalısı.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

Östersunds'un ilk 11’i Belli mi?

Östersunds’un muhtemel kadrosu: Aly Keita, Eirik Haugan, Patrick Kpozo, Ronald Mukiibi, Noah Sonko Sundberg, Frank Arhin, Simon Kroon, Ludvig Fritzson, Henrik Bellman, Felix Hörberg, Blair Turgott

İddaa Tahmini

Hacken, iç sahada oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Östersunds karşısında da net favoriler. Hacken’dan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken, gol olup yağdı. İç sahada Östersunds’u 5-0 ile geçtiler.