Elfsborg Degerfors İddaa Tahmini 08.08.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Elfsborg iç sahada, Degerfors karşısında da 3 puan arayacak. Mücadeleyi izlemek için doğru adres, nesine.com sitesi olacak.

Elfsborg ile Degerfors zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Elfsborg galibiyetinin 1.54, beraberlik tercihinin 4.45, Degerfors galibiyetinin ise 5.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Elfsborg Takipte

Elfsborg, zirve takibini sürdürüyor. İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz hafta Hacken’a konuk olan Elfsborg, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Yenilmezlik serisini 5 maça çıkartan Jimmy Thelin’in ekibi, 23 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Lider Djurgarden’ın 7 puan gerisindeler. Bu hafta ise Degerfors ile karşılaşacaklar. Boras Arena’da oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Elfsborg, maçın favorisi. Maç öncesinde Elfsbrog’ta Rasmus Alm kart cezalısı.

Degerfors Düşüşte

Degerfors’un galibiyet alamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Varbergs ile karşı karşıya gelen Tobias Solberg’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Victor Edvardsen’in golüyle öne geçen Degerfors, üstünlüğünü koruyamadı. İsveç Allsvenskan’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Degerfors, bu 4 maçlık süreçte ise 1 puan toplayabildi. Bu hafta Elfsborg ile karşılaşacak Degerfors’ta Christos Gravius kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Elfsborg – Degerfors Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Boras Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elfsbrog’ta Rasmus Alm kart cezalısı. Degerfors’ta Christos Gravius kart cezalısı.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Leo Vaissanen, Christopher Mcvey, Andre Romer, Simon Strand, Johan Larsson, Robert Gojani, Jcob Ondrejka, Rasmus Alm, Maroky Ndione, Jeppe Okkels

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Abdelrahman Saidi, Anton Kralj, Oliver Ekroth, Sean Sabetkar, Adam Carlen, Adam Karlen, Johan Bertilsson, Christos Gravius, Ferhat Ayaz, Victor Edvardsen

İddaa Tahminbi

Degerfors, üst üste 4 maçtır kazanamıyor. Son 4 maçta ise 1 puan alabildiler. Elfsborg’a güçleri yetmez. İç sahada Elfsborg, galibiyete yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.54

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg, iç sahada hata yapmadı. Degerfors’u 3-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.