Göteborg Hammarby İddaa Tahmini 08.08.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Göteborg iç sahada, Hammarby’i konuk edecek. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Göteborg Hammarby arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Göteborg kazanır 2.40, beraberlik 3.35, Hammarby kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. 

Göteborg Düşüşe Geçti

Göteborg, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Norrköping’e mağlup oldu. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Göteborg, üst üste 2. Yenilgisini almış oldu. Bu sezon şampiyonluk yarışından uzaka kalan Göteborg, 15 puan ile 9. Sırada yer alıyor. Lider Djurgarden’ın tam 15 puan gerisindeler. Bu hafta iç sahada Hammarby ile karşılaşacak Göteborg’u yine zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Göteborg’ta Sebastian Eriksson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Hammarby’den 1 Puan

Hammarby, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Östersunds deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. İsveç Allsvenskan’da 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Hammarby, yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkartmış oldu. İlk 3  iddiasını sürdüren Milos Milojevic’in ekibi, 22 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta Göteborg deplasmanına konuk olacak Hammarby’de Richard Magyar’ın sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Göteborg – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’ta Sebastian Eriksson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Hammarby’de Richard Magyar’ın sakatlığı var.

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Giannis Anestis, Mattias Bjarsmyr, Alexander Jallow, Jesper Tolinsson, Alhassan Yusuf, Gustaf Norlin, August Erlingmark, Kevin Yakob, Pontus Wernbloom, Tobias Sana, Kolbeinn Sigthorsson

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Jon Fjoluson, Abdul Khalili, Akinkumi Amoo, Gustav Ludwigson, Astrit Seljmani

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Her iki takımda rahat skor üretebiliyor. Karşılıklı goller çıkar.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Mobilbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.