Rangers Malmö İddaa Tahmini 10.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında Rangers evinde, Malmö ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak. İlk maçı Malmö evinde, 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Rangers ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Rangers kazanır 1.60, beraberlik 4.00, Malmö kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Rangers Savunmada Sıkıntılı

Rangers, geçtiğimiz hafta sonu İskoçya Premiership’te ilk mağlubiyetini yaşadı. Konuk oldukları Dundee United deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Yine Goldson’un hatasında kalesinde golü gören Rangers, savunmada pek güven vermiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta Malmö’ye 2-1 kaybeden Steven Gerrad’ın ekibine, bugün en az 2 farklı galibiyet gerekiyor. Rangers’ta maç öncesinde Ianis Hagi’nin sakatlığı bulunuyor.

Malmö Avantajı Kaptı

Malmö, geçtiğimiz hafta sonu İsveç Allsvenskan’da puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Halmstad deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. İsveç Allsvenskan’da son 4 maçta da kalesini gole kapatmayı başaran Malmö, savunmada güven vermeye başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3. Tur ilk maçında Rangers’ı konuk eden Malmö, rakibini 2-1 ile geçti ve avantajı kaptı. İlk maçı kazanan Malmö, tur umutlarını korurken, bugün alacakları her türlü beraberlikte dahi üst tura yükselecekler.

Maç Bilgileri

Rangers – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele ıbrox Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rangers’ta Iannis Hagi, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughin, James Tavernier, Calvin Ughelumba, Connor Goldson, Leon Balagoun, Jong Lundstram, Steven Davis, Ryan Kent, Joe Aribo, Glen Kamara, Kemar Roofe

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Tahmini

Rangers’ın savunmada daha dikkatli olması şart. Hafta sonu da mağlup oldular ve reaksiyon göstereceklerini düşünüyorum. Malmö’yü iç sahada devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, yine kazandı. Ibrox’ta Rangers’ı 2-1 mağlup ettiler ve tur atladılar. Rangers, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.