Molde Trabzonspor İddaa Tahmini 12.08.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde heyecan devam ediyor. Trabzonspor deplasmanda, Molde’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Molde ile Trabzonspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Molde galibiyetine 2.55, beraberlik tercihine 3.40, Trabzonspor galibiyetine ise 2.60 verildiğini görüyoruz.

Molde Şanslıydı

Molde, ilk maçta aşırı şanslıydı. Trabzonspor karşısında 3 kez geriye düştüler ama sahadan da 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar. Ola Brynhildsen, Trabzonspor karşısında 2 gol ve 1 asistlik katkı yaparak, Molde’nin en dikkat çeken oyuncusu oldu. 90+4’te Bakasetas’ın kaçırdığı penaltı ile mağlubiyetten kurtulan Molde, Trabzonspor karşısında kazanarak bir üst tura yükselmek istiyor. Hafta sonu ise Norveç Eliteserien’de Haugesund ile karşılaşan Molde, rakibini 5-4 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Trabzonspor maçı öncesinde Molde’de eksik bulunmuyor.

Trabzonspor Fırsatları Kaçırdı

Trabzonspor, ilk maçta fırsatları bir bir tepti. Molde karşısında 3 kez öne geçtiler ama bir türlü skoru koruyamadılar. Sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılan Bordo Mavililer, tur şansını rövanş maçına taşıdı ve umutlarını korudu. Maçın başından sonuna dek, üstün oynayan bir Trabzonspor izledik. 90+4’te Bakasetas’ın penaltı kaçırdığını da belirtelim. Trabzonspor’un ilk maçta gösterdiği performansı rövanş maçına yansıttığı takdirde, kazanacağını düşünüyorum. Maç öncesinde Trabzonspor’da önemli bir eksik olmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Molde – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın saat 19.00’da A SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Molde'nin ilk 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Petersen, Bjornbak, Eikrem, Hussain, Sheriff Sinyan, Haugen, Aursnes, Hestad, Gregersen, Omoijuanfo, Brynhildsen

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

İddaa Tahmini

İlk maçta tam 6 gol çıktı. Hücumda sorun yaşamayan iki takım karşılaşacak. Ben iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor