St. Johnstone Galatasaray İddaa Tahmini 12.08.2021

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında St. Johnstone iç sahada, Galatasaray ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

St. Johnstone ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. St. Johnstone kazanır 3.25, beraberlik 3.00, Galatasaray kazanır ise 2.05 olarak açıklanmış.

St. Johnstone Umutlarını Korudu

St. Johnstone, bildiğimiz gibi turun favorisi değil. İlk maçta Galatasaray deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen İskoç ekibi, tur umutlarını rövanş maçına taşıdı. Özellikle kaleci Zander Clark’ın etkili bir performans gösterdiğini belirtelim. İskoçya Premiership’te ise geçtiğimiz hafta Motherwell ile karşılaşan Callum Davidson’un ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk 2 maçta galibiyet alamayan St. Johnstone, bu hafta içi Galatasaray ile rövanş maçına çıkacak. Maç öncesinde St. Jonhstone’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Galatasaray Yine Favori

Galatasaray, turun favorisi olarak gösteriliyordu ve ilk maçta rahat bir galibiyet almaları bekleniyordu. St. Johnstone karşısında net pozisyonlar bulan Sarı Kırmızılılar, bir türlü öne geçemedi. İkinci yarıda Muslera’nın hatası ve oyundan atılmasıyla Galatasaray geriye düştü. Geriye düştükten 5 dakika sonra Sacha Boey’in golüyle umutlarını rövanş maçına taşıyan Fatih Terim’in öğrencileri, İskoçya’da galibiyet arayacak. Galatasaray’ın alacağı her türlü galibiyet, bir üst tura çıkmalarını sağlayacak. Maç öncesinde Galatasaray’da Fernando Muslera kart cezalısı.

Maç Bilgileri

St. Johnstone – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak. Mücadele Türkiye saati ile 21.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Andris Treimanis. Mücadele McDiarmid Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Fernando Muslera kart cezalısı.

St. Johnstone'un ilk 11’i Belli mi?

St. Johnstone’un muhtemel kadrosu: Zander Clark, Reece Devine, Jamie Mccart, Liam Gordon, Jason Kerr, Murray Davidson, David Wotherspoon, Alistair McCann, Shaun Rooney, Michael O’Halloran, Callum Hendry

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Berk Balaban, Sacha Boey, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Galatasaray, ilk maçta bol pozisyon buldu ama değerlendiremedi. Rövanş maçında, hata yapmaya tahammülleri yok. Galatasaray kazanır ve bir üst tura yükselir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.89

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor