Chelsea Villarreal Bahis Tahmini 11.08.2021

UEFA Süper Kupası’nda final heyecanı yaşanacak. Chelsea ile Villarreal’in karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşma EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Chelsea ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.78, beraberlik 3.75, Villarreal kazanır ise 4.75 olarak açıklanmış.

Chelsea Sezonu Açıyor

Chelsea, bildiğimiz gibi geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamladı. Alman teknik adam Thomas Tuchel’in göreve gelişiyle, oyun anlamında çok büyük aşama kaydettiler. Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City’i 1-0 mağlup eden Maviler, Avrupa’nın en büyüğü oldu. Transfer döneminin sessiz kalan takımlarından biri olan Chelsea, şimdiye kadar sadece 1 transfer yaptı. Fulham’dan kaleci Marcus Bettinelli’yi transfer ettiler. Oliver Giroud ve Fikayo Tomori ise takımdan ayrılan isimler oldu. Avrupa Süper Kupa finalinde Villarreal ile karşılaşacak olan Chelsea’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Villarreal Sürpriz Yaptı

Villarreal, geçtiğimiz sezon büyük bir sürprize imz attı. UEFA Avrupa Ligi finalinde Manchester United ile karşılaşan Unai Emery’nin öğrencileri, rakibini penaltılarla mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı. İspanya La Liga’da ise sezonu 7. Sırada tamamladılar. Avrupa Ligi’nde şampiyon olmaları sebebiyle bu sezon, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler. Transfer döneminde Boulaye Dia, Manu Morlanes, Aissa Mandi gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan Villarreal, Jaume Costa, Funes Mori, Carlos Bacca gibi isimlerle de yollarını ayırdı.

Maç Bilgileri

Chelsea – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sergey Karasev. Mücadele Windsor Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Kenedy ve Charly Musonda Jr sakat. Villarreal cephesinde ise Chukwueze ve Iborra’nın sakatlığı bulunuyor.

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Daniel Parejo, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Chelsea, geçen sezonun kadrosunu büyük ölçüde korudu. Savunma anlamında çok iyi işler yaptılar ve kolay gol yemiyorlar. Villarreal karşısında, Chelsea’yi galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 6-5 (Penaltılar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta gülen taraf, Chelsea oldu. Penaltılarla 6-5 kazandılar ve Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaştılar.