Chelsea – Villarreal İddaa Tahmini 11.08.2021

UEFA Süper Kupa‘sında, Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi’nin son sahibi Villarreal, Windsor Park Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 11 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de bizleri bekleyen dev maçın yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Chelsea galibiyetine 1.78, beraberliğe 3.75, Villarreal galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.75 olarak verilmiş.

Chelsea Cephesinde Hedefler Büyük

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2008 Finalisti, 2021 Şampiyonu Chelsea, Thomas Tuchel yönetiminde geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupasını kaldırırken, tarihinde 2. kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. İngiliz devi için tarihi bir geri dönüş oldu diyebiliriz. Sezona Frank Lampard ile başlayan Chelsea, sezon ortasına kadar etkisiz futboluyla iki kulvardan da umudunu keserken, göreve Tuchel geldi ve Alman teknik adam taktiksel dehasıyla zoru başardı ve Chelsea, Premier Ligi’ni 4. sırada, Şampiyonlar Ligi’ni ise şampiyon olarak noktaladı. Hücum hattında Hakim Ziyech, Werner, Havertz, Abraham ve Mason Mount gibi yıldızlardan istediğini alan ekip, asıl başarıyı ise savunmada gösterdi ve 3’lü savunma kurgusunda Thiago Silva, Rüdiger ve Azpilicueta başarının mimarları arasında yer aldı. Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Chelsea’de, , Fikayo Tomori, Moses, ve Olivier Giroud ile yollar ayrılırken, takıma katılan tek isimse Marcus Bettinelli oldu. Tuchel ile yeni sezonda daha fazlasını isteyen ekip, Süper Kupa zaferiyle sezona başlamak istiyor.

Villarreal’den Tarihi Başarı

Geçtiğimiz sezon Unai Emery ile tarih yazan Villarreal, ilk kez UEFA Avrupa Ligi kupasını müzesine götürmeyi başarırken, Emery önderliğinde yeni bir tarihi başarı için Chelsea karşısına çıkacak. UEFA Avrupa Ligi’ni 4. Kez kazanarak, bu konuda tüm rakiplerini egale etmeyi başaran İspanyol teknik adam, Avrupa Ligi’nde kupa canavarı olarak adından söz ettiriyor. UEFA Avrupa Ligi’nde guruplardan itibaren namağlup bir performans ortaya koyan Villarreal, final maçında ise İngiliz devi Manchester United’ı mağlup etmeyi başarmıştı. İspanya La Liga’yı ise 38 hafta sonunda 15 galibiyet, 13 beraberlikle 58 puan toplamayı başaran ekip, 7. sırada yer aldı. Gerard Moreno 40 maçta 30 golle harika bir sezon geçirdi. Vicente Iborra ve Paco Alcacer ise hücum hattının diğer etkili isimleri oldu. Transfer döneminde Juan Foyth, Boulaye Dia, Manu Morlanes ve Aïssa Mandi’yi kadrosuna katan ekip, gücüne güç kattı. Süper Kupa finalinde Chelsea ile karşılaşacak olan Villarreal, Emery yönetiminde tekrar zoru başarmak istiyor.

Maç Bilgileri

Chelsea – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sergey Karasev. Mücadele Windsor Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Kenedy ve Charly Musonda Jr sakat. Villarreal cephesinde ise Chukwueze ve Iborra’nın sakatlığı bulunuyor.

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Daniel Parejo, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno.

Favori Chelsea olarak gösterilse de, Villarreal hocası Emery ile neler yapabileceğini geçtiğimiz sezon ispatladı. Teknik adamlarıyla ön plana çıkan iki takımın kupa savaşında, ilk 45 dakikanın beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.95

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi Hakim Ziyech ve Moreno’nun golleriyle berabere bitti. İlk yarıda öne geçen İngiliz ekibi skor üstünlüğünü korumayı başaramazken, penaltılar sonrası Süper Kupa zaferi İngiliz ekibi Chelsea’nin oldu.