Günün İddaa Kuponu 10.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda rövanş heyecanı yaşanırken, 10 Ağustos Salı günü için 3 güvendiğim mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Monaco – Sparta Prag: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; II Louis Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, Monaco ile Sparta Prag karşı karşıya gelecek. 10 Ağustos Salı akşamı bizleri bekleyen maçın başlama saati 21:00. Sparta Prag deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde tur kapısını araladı. Tchouameni VE Kevin Volland’ın golleri ev sahibine farklı galibiyeti getirirken, sezona merhaba diyen Niko Kovac’ın öğrencileri, ilk 90 dakikalık performansıyla tam not aldı. Geçtiğimiz hafta ise Fransa Ligue 1’de sezonun açılış maçına çıkan Monaco, Nantes engeline takıldı. Gelson Martins’in erken golü ev sahibini 1-0 öne geçirmeyi başarırken, kalesine gelen ilk isabetli şutta beraberlik golünü yiyen ekip, net pozisyonları gole çevirmeyi başaramayınca, Ligue 1 heyecanına puan kaybıyla başladı. Çek Cumhuriyeti Ligi’ne fırtına gibi başlayan Sparta Prag, 3’te 3 yaparak liderlik koltuğuna otururken, ligde 270 dakika sonunda 10 gol atıp, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Pavel Vrba’nın öğrencileri aynı başarıyı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda sergilerken, Rapid Wien karşısında 2-1’lik mağlubiyet ve 2-0’lık galibiyetle, 3. Eleme Turu’nda Monaco’nun rakibi oldu. Generali Arena Stadı’nda konuk ettiği Fransa ekibi karşısında, 90 dakika boyunca hücum hattında varlık gösteremeyen konuk ekip, savunma hattında da aynı başarısızlığı gösterince, karşılaşmayı 2-0 mağlup tamamladı ve UEFA Şampiyonlar Ligi şansını fazlasıyla zora soktu. Deplasmanda harika bir galibiyete imza atarak tur kapısını aralayan Monaco, göz açtırmadığı rakibi Sparta Prag’ı, iç sahada da mağlup etmeyi başarır.

Young Boys – CFR Cluj: 2.5 ÜST, 1.60 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 21:30‘da bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında, Young Boys ile CFR Cluj karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nun ilk ayağında Romanya deplasmanına konuk olan Young Boys, henüz 4. Dakikada 1-0 geriye düştüğü CFR Cluj karşısında, beraberlik golünü 90. Dakikada buldu. Mağlubiyetten zor kurtulan ev sahibi, 1-0 geriye düştükten sonra rakibine sahada üstünlük kurmayı başarırken, gol sorununu oyuna 84. Dakikada giren Vincent Sierro ile çözebildi. Bildiğimiz gibi 2. Eleme Turu’nda Slovan Bratislava engelini 0-0 ve 3-2’lik skorlarla geçen David Wagner’in öğrencileri, İsviçre Süper Ligi’nde ise son haftaya kadar 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan toplamıştı. 3. Hafta konuk olduğu Sion deplasmanında yorgunluğun etkilerini hisseden Young Boys, sezonun ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla aldı. CFR Cluj, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesine 1. Eleme Turu’nda merhaba derken, 3’lü savunma kurgusuyla Borac Banja ve Lincoln Red engellerini aşmayı başarmıştı. Marius Sumudica yönetiminde Romanya 1. Ligi’nde de aynı taktiksel anlayışla yoluna devam eden ve 4 maçtan 4 galibiyet alan ekip, Young Boys karşısında farklı bir taktiksel anlayış deneyince, hem rakip kaleye gitmekte zorlandı hem de 1-1’lik beraberlikle yetindi. Henüz 4. Dakikada Manea ile 1-0 öne geçen CFR Cluj, bitime saniyelere kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Deplasmanda galibiyete ihtiyacı olan ve ilk maçtan istediğini alamayan Romanya temsilcisinin, tekrar hücum ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacağını ve daha etkili bir sınav vereceğini düşünüyorum. İki kulvarda birden etkili hücum performanslarıyla dikkat çeken ve ilk maçı gollü beraberlikle noktalayan Young Boys ve CFR Cluj, gollerine rövanş maçında devam ederek, 2.5 gol barajını aşmayı başaracaktır.

FC Sheriff – Kızılyıldız: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; FC Sheriff, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun rövanş ayağında, Kızılyıldız‘ı evinde konuk edecek. 10 Ağustos Salı akşamı saat 20:00‘de başlayacak mücadeleye, Sheriff Stadı ev sahipliği yapıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Eleme Turu’nda başlayan FC Sheriff, Teuta ve Alashkert karşısında aldığı 4 galibiyetlerle harika bir başlangıca imza atarken, 3. Eleme Turu’nda rakip Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız oldu. Kızılyıldız karşısında da maça iyi başlayan ve 33. Dakikada Castañeda Vélez’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran Moldova ekibi, ikinci yarının hemen başında beraberlik golünü kalesinde görürken, rakip son 32 dakikayı 10 kişi oynadı. Eksik Kızılyıldız karşısında galibiyet golünü bulamayan FC Sheriff, tur şansını evine bıraktı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Kairat’ı, iç sahada 5-0 mağlup etmeyi başararak, FC Sheriff’in rakibi olmayı başaran Kızılyıldız, evinde ağırladığı Moldova temsilcisi karşısında 1-1’lik beraberlikle yetindi. 1-0 geriden gelerek skoru 1-1’e getiren konuk ekip, son 32 dakikayı ise 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Sırbistan Premier Ligi’nde yoluna namağlup devam eden ve ilk 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran Dejan Stankovic’in öğrencileri, etkisini Şampiyonlar Ligi sahnesine sürdürmek istiyor. İlk maçı beraberlikle noktalayan tarafların, rövanş mücadelesinde galibiyete ihtiyacı var. Play Off bileti almak isteyen iki takımda, zorlu 90 dakikayı golle tamamlayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.43

Bets10 Bahis Oranı: 4.84