Alaves Real Madrid İddaa Tahmini 14.08.2021

İspanya La Liga’da ilk hafta maçında, Alaves ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Alaves Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Alaves kazanır 7.05, beraberlik 4.80, Real Madrid kazanır ise 1.47 olarak açıklanmış.

Javi Calleja’nın Eli Değdi

Alaves, geçtiğimiz sezon La Liga’da kümede kalmayı başardı. Javi Calleja’nın göreve gelişiyle, özellikle son haftalarda çok ciddi puanlar topladılar ve kümede kalmayı garantilediler. Yeni sezonun ilk haftasında ise Real Madrid ile karşılaşacak Alaves’i zor bir 90 dakika bekliyor. Transfer döneminde Florian Lejeune, Toni Moya, Taichi Hara, Manu Garcia Facundo Pellisteri ve Mamadou Loum’u transfer eden Alaves’te Burgui, Rodrigo Ely, Ramon Mierez, Olivier Verdon ve Rafa Navarro ile de yollar ayrıldı. Maç öncesinde Alaves’te önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Madrid’te Şok Ayrılık

Real Madrid, geçtiğimiz sezon İspanya La Liga’da sezonu 2. Sırada tamamladı. Atletico Madrid ile müthiş bir şampiyonluk yarışına girdiler ama son hafta Atletico Madrid’in kazanması sebebiyle sezonu 2. Bitirdiler. Karim Benzema’nın etkileyici performansı, şampiyonluk için yeterli olmadı. Transfer döneminde David Alaba’yı kadrosuna katan Real Madrid’te Sergio Ramos ile de yollar ayrıldı. Yeni sezonda La Liga’nın ilk haftasında Alaves’e konuk olacak Real Madrid’te Ferlan Mendy’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Alaves – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Nesine.com kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’te Ferlan Mendy’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Real Madrid'in 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Odriazola, Eder Militao, David Alaba, Marcelo, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. Alaves deplasmanında kazanacaklarını düşünüroum. Carlo Ancelotti ve öğrencileri, 3 puana yakın.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, farklı kazandı. Benzema önderliğinde Alaves’i 4-1 mağlup ettiler.