Mallorca Real Betis İddaa Tahmini 14.08.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Betis deplasmanda, Mallorca’nın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Mallorca ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 3.40, beraberlik 3.30, Real Betis kazanır ise 2.27 olarak açıklanmış.

Mallorca Şampiyonluğu Kaçırdı

Mallorca, geçtiğimiz sezon İspanya 2. Lig’te mücadele ediyordu. Sezonu 2. Sırada tamamladılar ve La Liga’ya yükseldiler. Geçen sezonun son haftasında ise şampiyonluğu kaçırdıklarını belirtelim. Espanyol ile sezonu 82 puanda bitirdiler ama Espanyol, averaj üstünlüğü sebebiyle şampiyonluğa ulaştı ve Mallorca ise 2. Sırada kaldı. Transfer döneminde Pablo Maffeo, Jaume Costa, Angel Rodriguez, Dominik Greif, Rorigo Battaglia ve Amath Ndiaye gibi isimleri kadrosuna katan Mallorca, bu sezon La Liga’da kümede kalmak istiyor.

Real Betis Dikkat Çekti

Real Betis, geçtiğimiz sezon La Liga’nın dikkat çeken takımlarından biriydi. Sezonu 6. Sırada tamamladılar ve Avrupa Ligi’ne katılmayı başardılar. Manuel Pellegrini yönetiminde, iyi bir sezon geçirdiklerini belirtelim. Geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde korumayı başaran Real Betis’te 2 ayrılık yaşandı. Sol bek Emerson ve stoper Aissa Mandi, takımdan ayrılan isimler oldu. Real Betis, transfer döneminde Juan Miranda, Rui Silva ve Youssouf Sabaly’i kadrosuna kattı. Ligin ilk haftasında Mallorca ile karşılaşacak olan Real Betis’te eksik yok.

Maç Bilgileri

Mallorca – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ponferradina’da Manu Hernando’nun sakatlığı bulunuyor. Mallorca’da Salva Sevilla, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Mallorca, ligin yeni takımı. Kadro kaliteleri, La Liga için yeterli seviyede değil. Bu sezon işleri zor olacak. Real Betis karşısında da puan alabileklerini düşünmüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.93

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.27

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Oyuna sonradan giren Juanmi, Real Betis’e 1 puanı getirdi. Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.