Altay Kayserispor İddaa Tahmini 14.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Altay evinde, Kayserispor ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak olup Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Altay ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Altay kazanır 2.78, beraberlik 3.45, Kayserispor kazanır ise 2.78 olarak açıklanmış.

Altay’da Hedef Galibiyet

Altay, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’i 5. Sırada tamamladı. Play off’ta şampiyon olmayı başardılar ve Süper Lig’e yükselen 3. Takım oldular. Play off yarı finalinde İstanbulspor’u finalde ise Altınordu’yu mağlup ettiklerini belirtelim. Gremio’dan Thaciano ve Cesar Pinares, Colo Colo’dan Martin Rodriguez, Esteghlal’den Mohammad Naderi, Alanyaspor’dan Ceyhun Gülselam, Brann’dan Daouda Bamba ve Mjallby’den Eric Björkander’i transfer ettiler. Süper Lig’te ilk hafta Kayserispor’u konuk edecek olan Altay, sezona 3 puan ile başlama hedefinde.

Kayserispor Şanslıydı

Kayserispor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’i 17. Sırada tamamladı. Küme düşen Erzurumspor’un sadece 1 puan üzerinde yer aldılar ve kıl payı kümede kaldılar diyebiliriz. Son 2 sezondur şans eseri kümede kalan Kayserispor, bu sezon transfer döneminde Lionel Carole, Emrah Başsan, Onur Bulut, Mustafa Pektemek, Majid Hosseini, Miguel Cardoso, Oliver Kemen ve Mario Gavranovic gibi kaliteli isimler ile kadrosunu güçlendirdi. Özellikle Mario Gavranovic’i transfer etmeleri, büyük bir başarı diyebiliriz. Süper Lig’in ilk haftasında Altay’a konuk olacak Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Altay – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Cihan Topaloğlu, Murat Akça, Cebrail Karayel, Tolga Ünlü, İbrahim Öztürk, Jasmin Scuk, Andre Poko, Adrien Regattin, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Marco Paixao

Kayserispor'un 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Harrison Manzala , Karlo Muhar, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Kayserispor, taraf bahsinde avantajlı olan taraf. Sezona puan ile başlayacaklarını düşünüyorum. Altay deplasmanında kaybetmezler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.30

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, çok etkisizdi. Altay, baştan sona üstün oynadığı maçta, haklı bir galibiyet aldı.