Hatayspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 14.08.2021

Spor Toto Süper Lig’in önemli takımlarından biri olan Hatayspor evinde, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Hatayspor ile Kasımpaşa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Hatayspor galibiyetine 2.15, beraberlik tercihine 3.80, Kasımpaşa galibiyetine ise 3.55 verildiğini görüyoruz.

Hatayspor Başarılı Bir Sezon Geçirdi

Hatayspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’i 6. Sırada tamamladı. Süper Lig’in yeni takımı olmalarına rağmen, çok iyi bir performans gösterdiler. Bu sezonda Süper Lig’te adından söz ettirmeleri bekleniyor. Transfer döneminde Sam Adekugbe, Kamil Ahmet, Fatih Kurucuk, Saba Lobjanidze, Mehdi Boudjemaa ve Dylan Saint Louis ile kadrosunu güçlendiren Hatayspor, Selim Ilgaz, Mesut Çaytemel, Rayana Aabid, Yusuf Abdioğlu ile de yollarını ayırdı. En önemli transferleri, Boupendza ve Diouf gibi 2 golcüyü takımda tutmalarıydı. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa Kümede Kaldı

Kasımpaşa, geçtiğimiz sezon Süper Lig’te kümede kalma savaşı verdi. Özellikle son haftalar zor geçti ama bir şekilde kümede kalmayı başardılar. Yeni sezonda ise önemli takviyeler yapan Kasımpaşa, Feyenoord’tan Nicolai Jorgensen, Wolfsburg’tan Jeffrey Bruma, Fiorentina’dan Valentin Eysseric, Fenerbahçe’den Harun Tekin gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Fode Koita, Aytaç Kara, Ramazan Köse, Anıl Koç, ve Dusko Tosis ise takımdan ayrılan isimler oldu. Süper Lig’te yeni sezonun ilk haftasında Hatayspor’a konuk olacak Kasımpaşa, sezona 3 puan ile başlamak istiyor.

Maç Bilgileri

Hatayspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Fatih Kuruçuk’un sakatlığı bulunuyor.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Yusuf Abdioğlu, Soner Örnek, Paolo Santos, Katranis, Mehdi Boudjemaa, Adama Traore, Ruben Riberio, Dylan Saint Louis, Boupendza, Mame Diouf

Kasımpaşa 'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Koomson, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

İddaa Tahmini

Gollü bir maç beklentim var. Hatayspor, skor üretmekte sorun yaşamayan bir takım. Kasımpaşa’da hücum hattını güçlendirdi. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, iç sahada kazanamadı. Kasımpaşa, iyi oyun ile 1 puanı kaptı.