Lille – Nice İddaa Tahmini 14.08.2021

beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 14 Ağustos Cumartesi günü 18:00‘de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Nice karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lille galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.50, Nice galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.65, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 3.75 oran veriyor.

Lille Eski Hocasına Karşı

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, geçtiğimiz hafta Metz deplasmanına konuk olurken, yeni hocası Jocelyn Gourvennec önderliğinde çıktığı ilk Ligue 1 mücadelesinden, 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Sezonu Fransa Süper Kupası’nda PSG zaferiyle açan Lille, geçtiğimiz sezon damgasını vuran Türk yıldızlarıyla Metz deplasmanında mağlubiyetten kurtuldu. Yusuf Yazıcı takımını öne geçiren ilk golün asistini yaparken, son dakikada mücadele 3-2 devam ederken, Burak Yılmaz 1 puanı getiren golü kaydetti. Yeni hocasıyla kabuk değiştiren Lille, yeni sezonda daha hücum ağırlıklı bir futbol sergiliyor. Savunma kurgusu ise henüz oturmadığını ilk maçta gösterdi. Lille ilk iç saha sınavında eski hocası Galtier’in başında olduğu Nice ile karşılaşacak.

Nice Galtier’e Güveniyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezona Lille’i şampiyonluğa taşıyan Christophe Galtier ile hazırlanan ve teknik adam transferiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nice, Calvin Stengs, Clair Todibo, Pablo Rosario, Mario Lemina, Melvin Bard ve Jean N’Guessan’i kadrosuna katmayı başardı ve yeni sezon öncesi hedef yükseltti. Sezonun ilk sınavını Reims karşısında veren Nice, rakibine isabetli şut şansı dahi vermezken, yeni transferler Lemina, Jean-Clair Todibo ve Paulino Rosario iyi savunma performanslarıyla dikkat çekti. Gol sorunu yaşayan konuk ekipte, Ndoye ve Gouiri gol fırsatlarını değerlendiremedi. Savunmadaki başarısını Lille yönetiminde ispatlayan Galtier, aynı başarıyı Nice cephesinde de göstermeye başladı. Konuk ekip ilk hafta puan kaybı yaşasa da, son şampiyon karşısında dahi kolay lokma değil.

Maç Bilgileri

Lille – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi J. Brisard. Mücadele Pierre-Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Djalo sakat. Nice cephesinde ise Claude-Maurice, Guessand, Schneiderlin, Stengs ve Trouillet’in sakatlığı bulunuyor.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Léo Jardim, Domagoj Bradaric, Zeki Çelik, Reinildo Mandava, Yusuf Yazıcı, Xeka, Renato Sanches, Jonathan Bamba, Xeka, Luiz Araujo, Burak Yılmaz.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Hassane Kamara, Jean-Clair Todibo, Flavius Daniliuc, Mario Lemina, Justin Kluivert, Pedro Brazão, Boudaoui, Calvin Stengs, Amine Gouiri, Kasper Dolberg.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son şampiyon Lille ve geçtiğimiz sezonun şampiyon teknik adamı Galtier ile yola çıkan Nice, kolay kolay mağlup olmaz. İki takımında bu kritik maçta, ilk yarıyı beraberlikle noktalayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.85

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı 3-0’lık Nice üstünlüğüyle sona eren mücadelede, konuk ekip 4 golle zafere ulaşırken, rakibine gol şansı vermedi. Nice harika bir galibiyet alırken, son şampiyon Lille büyük bir hezimet yaşadı.