Arminia Bielefeld – Freiburg İddaa Tahmini 14.08.2021

14 Ağustos Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri bekleyen ilk hafta mücadelesinde, Arminia Bielefeld ile Freiburg karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Arminia Bielefeld kazanır seçeneğine 2.95, beraberliğe 3.25, Freiburg kazanır seçeneğine ise 2.55 oran belirlemiş durumda.

Arminia Bielefeld Kadrosunu Yeniledi

Arminia Bielefeld, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk sezonunu geride bırakırken, sezonu Play Out hattının 2 puan üzerinde tamamladı. Son maça kadar küme düşme tehlikesi yaşayan ev sahibi, son hafta Stuttgart galibiyetiyle birlikte, Frank Kramer yönetiminde ligde kalmayı başardı. Zayıf savunma performansı ev sahibine zor anlar yaşatırken, yeni sezon öncesi stoper bölgesine Guilherme Ramos takviyesi geldi. Hücum hattına ise Masaya Okugawa, Florian Krüger  ve Bryan Lasme takviyeleri yapan Bielefeld, kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Yeni bir kadro yapılanması içerisine giren ev sahibi, sezonun ilk maçında Freibrug engelini 3 puanla aşmak istiyor.

Freiburg Hazırlık Sürecinde Etkili Olmayı Başardı

Freiburg, Almanya Bundesliga’da yeni sezona hazırlanırken, transfer döneminin en etkisiz takımlarından biri oldu. Christian Streich önderliğinde yoluna devam eden konuk ekip, henüz transfer yapmazken, Brandon Borrello, hoon Kwon, Kath ve Abrashi ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezonu 10. Sırada tamamlayan ve küme düşme tehlikesi yaşamayan Freiburg, kadrosunu korumaya yöneldi diyebiliriz. Hazırlık maçları kapsamında Bayer Leverkusen ile 0-0 berabere kalan, Strasbourg ile 2 maçta karşı karşıya gelen ve 2-1’lik galibiyetler alan konuk ekip, kolay lokma olmadığını yeni sezonda da ispatladı.

Maç Bilgileri

Arminia Bielefeld – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schüco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arminia Bielefeld takımında Vasiliadis ve Wimmer sakat. Freiburg cephesinde ise Burkart, Kubler ve Petersen’in sakatlığı bulunuyor.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Fabian Kunze, Joakim Nilsson, Amos Pieper, Manuel Prietl, Sebastian Vasiliadis, Barrett Laursen, Gebauer, Okugawa, Fabian Klos, Janni Serra.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Schlotterbeck, Manuel Gulde, Philipp Lienhart, Christian Günter, Schmid, Ermedin Demirovic, Roland Sallai, Janik Haberer, Santamaria, Lucas Höler.

Freiburg hazırlık maçlarındaki etkisini Almanya Bundesliga sahnesine taşıyacak ve yeni sezonun ilk haftasında konuk olduğu Arminia Bielefeld deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da ilk haftanın golsüz tek maçıyla karşı karşıya kaldık. İki takımda gol atmakta yetersiz kalırken, taraflar 1’er puanla yetindi.