Borussia Dortmund – Frankfurt İddaa Tahmini 14.08.2021

Almanya Bundesliga‘da ilk hafta heyecanı yaşanırken, 14 Ağustos Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede, Borussia Dortmund ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Saat 19:30‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 1.44, beraberliğe 5.00, Frankfurt galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.29, beraberliğe 4.30, konuk ekibe ise 4.90 oran veriyor.

Dortmund Teknik Adam Değiştirdi

Borussia Dortmund cephesinde Lucien Favre’nin gidişiyle birlikte teknik adam arayışları sürerken, geçtiğimiz sezon ortası göreve gelen Edin Terzic ile sergilenen performans ev sahibi tatmin etmedi ve yeni sezonda Mönchengladbach kariyeriyle dikkat çeken Marco Rose göreve getirildi. Dortmund geçtiğimiz sezon Bundesliga’yı 3. sırada tamamlamış ve liderin 14 puan gerisinde kalmıştı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise ev sahibi Çeyrek Final Turu’na kadar gelirken, Manchester City engeline takıldı. Yeni sezon öncesi Jordan Sancho yüksek bir bonservis bedeliyle Manchester United’a transfer olurken, takımdan ayrılan diğer isimler ise Leonardo Balerdi, Jeremy Toljan ve Sergio Gómez oldu. Transfer politikasında genç yıldızlara yönelmeye devam eden ev sahibi, Donyell Malen ve Gregor Kobel gibi iki yıldız adayını kadrosuna kattı. Erling Haaland ile hücum hattında dikkat çeken Dortmund, Norveçli golcüden geçtiğimiz sezon 41 maçta 42 gol katkısı aldı.

Frankfurt Yeni Bir Yapılanma İçerisine Girdi

Frankfurt yeni sezona Oliver Glasner yönetiminde hazırlandı. Hazırlık maçları kapsamında Wehen, Sandhausen, Giessen, Strasbourg ve Saint Etienne ile karşılaşan konuk ekip, sadece Wehen ve Strasbourg’a galibiyet şansı verirken, diğer rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Adi Hütter yönetiminde ligi 5. Sırada noktalayan Frankfurt, attığı 69 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini ortaya koymuş, Andre Silva, Kostic, Jovic ve Bas Dost golleriyle dikkat çekmişti. Yeni sezon öncesi teknik adam koltuğuna Glasner’i getiren konuk ekipte, Andre Silva takımdan ayrıldı. Kiralık olarak forma giyen Jovic takımına geri döndü. Yeni transferler ise genç yetenek Jesper Lindström ve tecrübeli file bekçisi Jens Grahl oldu. Yeni sezonda hedeflerini büyüten Frankfurt, sezonu Dortmund deplasmanında açıyor.

Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Brandt, Emre Can, Coulibaly, Guerreiro, Hummels, Meunier, Morey, Wolf, Zagadou sakat. Frankfurt cephesinde ise Hrustic ve Toure’nin sakatlığı bulunuyor.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Roman Bürki, Nico Schulz, Thomas Meunier, Manuel Akanji, Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Axel Witsel, Marco Reus, Thorgan Hazard, Donyell Malen, Erling Haaland.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Erik Durm, Evan N’Dicka, Amin Younes, Tuta, Sebastian Rode, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Rafael Borré, Petter Hauge, Amin Younes.

Yeni hocalarıyla sezonu galibiyetle açmayı hedefleyen Dortmund ve Frankfurt, etkili hücum silahlarını kullanarak, sezonun açılış haftasında rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 7 gole sahne olan karşılaşmada, iki takımda skor üretmeyi başarırken, Dortmund tam 5 golle harika bir galibiyet aldı. Maç Haaland damgasını vurdu. Kazananları tebrik ederiz.