Augsburg – Hoffenheim İddaa Tahmini 14.08.2021

beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından 14 Ağustos Cumartesi akşamı 16:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Augsburg galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.75, Hoffenheim galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.52, KGYOK 2.50 olarak verilmiş.

Augsburg Kümede Kalmayı Başardı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezon ligde kalmayı başarırken, son haftaya kadar küme düşme tehlikesi yaşadı. Play Out hattından sadece 3 puan uzaklıkta sezonu noktalayan ev sahibi, göreve son 4 haftada gelen ve 3 mağlubiyet, 1 galibiyetlik performans grafiği ortaya koyan teknik adam Markus Weinzierl ile yoluna devam etme kararı aldı. Marco Richter ve Kevin Danso yüksek bonservis bedelleriyle satılırken, Niklas Dorsch, Daniel Klein ve Lasse Günther bonservisleriyle, Arne Maier ise kiralık olarak Agusburg ile anlaştı. Ev sahibi yeni sezon öncesi güçsüz kadro yapısıyla güven vermekten uzak.

Hoffenheim Galibiyet Hedefinde

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezonu 34 hafta sonunda 43 puanla 12. Sırada noktalayan Hoffenheim, üst sıralardan uzak ve etkisiz bir sezonu geride bıraktı. 43 maçtan 11 galibiyet, 10 beraberlikle ayrılan konuk ekip, yeni sezonda hocasına güvendi ve Sebastian Hoeneß önderliğinde yola devam etme kararı aldı. Transfer döneminde henüz bonservis bedeli ödemeyen Hoffenheim, David Raum, Angelo Stiller ve Sebeastian Rudy’i kadrosuna katarken, takımdan ayrılan önemli bir isim olmadı. Lige hazır bir kadro ile başlayacak olan konuk ekip, Augsburg deplasmanında 3 puanı hedefliyor.

Maç Bilgileri

Augsburg – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Cordova, Finnbogason, Gouweleeuw, Hahn, Oxford ve Strobl sakat. Hoffenheim cephesinde ise Adamyan, Bebou, Belfodil, Grillitsch, Nordtveit ve Samassekou’nun sakatlığı bulunuyor.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Frederik Winther, Tobias Strobl, Daniel Caligiuri, Michael Gregoritsch, Niklas Dorsch, Carlos Gruezo, Lasse Günther, Rubén Vargas, Florian Niederlechner.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Kasim Adams Kaderabek, Munas Dabbur, Mijat Gacinovic, Melayro Bogarde, Kevin Vogt, Robert Skov, Andrej Kramaric, Georginio Rutter.

Hoffenheim geçtiğimiz sezon mücadele ettiği kadro yağısını büyük ölçüde korurken, yeni sezonda yeni bir yapılanma içerisine giren Augsburg karşısında galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim deplasmandan 4 golle galip döndü. Konuk ekip maç boyunca oyunu domine ederken, ilk haftayı galibiyetle kapatarak bizleri yanıltmadı.