PSG – Strasbourg İddaa Tahmini 14.08.2021

PSG, Parc des Princes Stadı’nda Strasbourg‘u ağırlayacak. Fransa Ligue 1‘in 2. haftası kapsamında sahne alacak karşılaşma, 14 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSG galibiyetine 1.22, beraberliğe 7.00, Strasbourg galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.00 olarak verilmiş.

PSG Messi’yi Renklerine Bağladı

PSG transfer dönemine damgasını vurdu. Sezon öncesi Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma’yı renklerine bağlayan ev sahibi, sezona Fransa Süper Kupası’nda Lille mağlubiyetiyle başlarken, Ligue 1 maratonuna 2-1’lik Troyes galibiyetiyle başladı. Pochettino ile Şampiyonlar Ligi, Fransa Ligue 1 ve Fransa Süper Kupası’nda şampiyonluklar kaçıran PSG, bütün hezimetleri bir anda unutturdu ve bir efsaneyi kadrosuna kattı. Barcelona formasıyla yıllardır futbol dünyasına damga vuran Messi, yeni sezonda PSG forması giyecek. Messi ve Neymar’ın tekrar bir arada oynaması taraftarları heyecanlandırdı. Yıldızlarla dolu kadrosuyla Majör Ligler içerisinde şuan için en güçlü kadroya sahip olan ev sahibi, doğru oyun planıyla tüm kupaları domine edebilir.

Strasbourg Yetersiz Kaldı

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler yaşayan ve küme düşme potasının 2 puan üzerinde sezonu noktalayan Strasbourg, yeni sezon öncesi, transfer döneminde de etkisiz kaldı. Sadece Karol Fila ve Kévin Gameiro’yu renklerine bağlayan konuk ekipte, Simakan ve Stefan Mitrovic’i gibi önemli savunmacılar takımdan ayrıldı. Teknik adam koltuğuna Julien Stéphane’yi getiren Strasbourg cephesinde, teknik adam hamlesi yeterli olmadı. Yeni sezonu geçtiğimiz hafta açan ve geçtiğimiz hafta evinde Angers’i konuk eden ekip, sezona 2-0’lık mağlubiyetle başladı. Strasbourg kadro kalitesiyle güven vermiyor.

Maç Bilgileri

PSG – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi W. Delajod. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Bernat, Dagba, Gueye, Letellier ve Ramos sakat. Strasbourg cephesinde ise Mothiba’nın sakalığı bulunuyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Veratti, Julian Draxler, Mauro Icardi, Di Maria, Mbappe.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Eiji Kawashima, Alexander Djiku, Lucas Perrin, Anthony Caci, Karol Fila, Mehdi Chahiri, Sanjin Prcic, Bellegarde, Adrien Thomasson, Habib Diallo, Ajorque, Ludovic.

Fransa Ligue 1’e en iddialı kadro yapısıyla başlayan PSG, transfer dönemindeki etkisini sahaya taşıyacak ve Strasbourg karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG evinde Icardi, Mbappe, Sarabia ve Draxler’in golleriyle kazandı. Ev sahibi 4 golle kazanırken, rakibine 2 gol şansı verdi ve farklı galibiyetle bizleri yanıltmadı.