Angers – Lyon İddaa Tahmini 15.08.2021

Fransa Ligue 1 sahnesinde 2. hafta heyecanı 15 Ağustos Pazar günü devam ederken, Türkiye saati ile 14:00‘te, Angers ile Lyon karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Angers galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.75, Lyon galibiyetine ise 1.87 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Angers Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Angers, üstün bir futbolla rakibini mağlup etmeyi başarırken, ev sahibinde Gerald Baticle dönemi 2-0’lık galibiyetle başladı. Angers cephesinde geçtiğimiz sezonun etkili isimleri Traore ve Bahoken yeni sezona golle başlarken, galibiyetin kilit isimleri arasında yer aldı. Transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde koruyan ev sahibi, yeni transferler Batista Mendy, Azzedine Ounahi ve Walim Lgharbi’ye ilk maçta forma şansı vermezken, mevcut kadrosuyla Ligue 1 sahnesine iddialı bir başlangıç yaptı.

Lyon Beraberlikle Yetindi

Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Brest ile karşı karşıya gelen Lyon, ilk iç saha sınavına yeni teknik adamı Peter Bosz yönetiminde çıkarken, 90 dakika sonunda 1-1’lik beraberliğe razı geldi. İlk 45 dakikayı 1-0 geride kapatan Lyon’da, kaleci Lopes harika kurtarışlarıyla takımı oyunun içinde tutmayı başarırken, oyuna sonradan giren Islam Slimani ilk topla buluşmasında golü buldu ve Lyon mağlubiyetten zor kurtuldu. Önemli gol fırsatları bulan konuk ekip, savunmada ise aynı oranda önemli açıklar verdi. Brest performansıyla bizlerden geçer not almayı başaramayan Lyon, Bosz yönetiminde henüz istediği oyun kurgusunu sahaya yansıtabilmiş değil.

Maç Bilgileri

Angers – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi C. Turpin. Mücadele Raymond-Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında Ebosse sakat. Lyon cephesinde ise Da Silva kart cezalısı. Cornet, Denayer, Pintor ve Reine-Adelaide’nin sakatlığı bulunuyor.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Pavlovic, Romain Thomas, Ould Khaled, Batista Mendy, Angelo Fulgini, Walim Lgharbi, Thomas Mangani, Pierrick Capelle, Bobichon, Stéphane Bahoken.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Marcelo, Diomande, Leo Dubois, Houssem Aouar, Lucas Paqueta, Bruno Guimarães, Pape Cheikh, Mathis Cherki, Moussa Dembélé, Ekambi.

Sezona harika bir başlangıç yapan Angers ve ilk haftadan istediği sonucu çıkaramayan Lyon, 2. Haftada puan kaybı yaşasa dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Angers evinde 3 golle 3 puana uzandı. Ev sahibi 10 kişi kalan Lyon karşısında harika bir galibiyet aldı. Lyon ise kötü gidişatı 2. haftada sürdürdü.