Marsilya – Bordeaux İddaa Tahmini 15.08.2021

15 Ağustos Pazar günü Marsilya, Velodrome Stadı’mda Bordeaux‘u ağırlayacak. Fransa Ligue 1‘in 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45‘te, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.33, Bordeaux galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 olarak verilmiş.

Marsilya Golcüleri Harika Başladı

Fransa Ligue 1’in ilk haftasına Marsilya geri dönüşüyle damga vurdu. Konuk olduğu Montpellier deplasmanında 5 yeni transferin 4’üne ilk 11’de şans veren Sampaoli, ilk haftadan istediğini aldı. İlk yarıda oyunu rakip yarı sahaya yıkan Marsilya, gol şanslarını bir türlü değerlendiremezken, kalesine gelen üst üste 2 isabetli şut, ev sahibini 2-0 geriye düşürdü. Cengiz Ünder ile 2. Yarının hemen başında geri dönüşün sinyallerini veren Marsilya, Dimitri Payet’in birbirinden güzel golleriyl skoru 3-2’ye getirdi. Savunma hattı önemli hatalara imza atsa da, Marsilya’nın hücum hattı ilk 90 dakika için oldukça etkileyiciydi.

Bordeaux İlk Maçta Etkisizdi

Bordeaux yeni sezon öncesi Issouf Sissokho ve Ricardo Mangas’ı bonservisleriyle kadrosuna katarken, Gideon Mensah kiralandı. Takımdan ayrılan isimler ise Over Mandanda, Youssouf Sabaly ve Thomas Carrique, Hatem Ben Arfa ve Maxime Poundjé oldu. Transfer döneminde güç kaybeden konuk ekip, yeni hocası Vladimir Petkovic yönetiminde ilk sınavına Clermont karşısında çıkarken, ligin yeni temsilcisine iç sahada 2-0 mağlup oldu. Maç boyunca rkaip kaleye gitmekte zorlanan, savunmada önemli hatalara imza atan Bordeaux, ligin en zayıf başlangıçlarından birine imza attı ve güven vermekten uzak kaldı.

Maç Bilgileri

Marsilya – Bordeaux Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi R. Buquet. Mücadele Vélodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Caleta-Car, Lopez ve Milik sakat. Bordeaux cephesinde ise Baysse’nin sakatlığı bulunuyor.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Mandanda, William Saliba, Jordan Amavi, Leonardo Balerdi, Pape Gueye, Gerson, Guendouzi, Cengiz Ünder, Boubacar Kamara, Darío Benedetto, Nemanja Radonjic.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Loris Benito, Enock Kwateng, Laurent Koscielny, Toma Basic, Remi Oudin, Mehdi Zerkane, Ui-jo Hwang, Yacine Adli, Rubén Pardo, Josh Maja.

Rakibinden çok daha iyi bir sezon başlangıcı yapan ve yeni transferleriyle ilk haftadan galibiyete uzanan Marsilya, kazanma alışkanlığını iç sahada sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Marsilya, 10 kişi kaldıktan sonra zor anlar yaşadı ve 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Maça fırtına gibi başlayan Marsilya, etkisini sürdüremedi.