Clermont – Troyes İddaa Tahmini 15.08.2021

Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1‘in 2. hafta mücadelesinde, Clermont ile Troyes karşı karşıya gelecek. 15 Ağustos Pazar günü sahne alacak maçın başlama saati 16:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelede Bets10, Clermont kazanır seçeneğine 2.05, beraberliğe 3.60, Troyes kazanır seçeneğine ise 3.60 oran belirlemiş durumda.

Clermont Farklı Galibiyetle Başladı

Fransa Ligue 2’yi geçtiğimiz sezon Troyes’in ardından 2. Sırada tamamlayan ve Ligue 1’e doğrudan katılan Clermont, transfer döneminde yaşadığı bütçe sıkıntısıyla, yeni sezona zayıf halkalar arasında başlarken, ilk hafta konuk olduğu Bordeaux deplasmanında üstün bir futbolla 2-0 kazandı. Maçın ilk yarısında bulduğu 2 gol ofsayt nedeniyle iptal edilen Clermont, galibiyet hedefinden vazgeçmedi ve 82. Dakikada Bayo, son dakikada ise Dossou ile galibiyet gollerini buldu. Pascal Gastien’in öğrencileri, ilk 90 dakikada taktiksel planıyla bizlerden tam not aldı. Kadro kalitesi Ligue 1 için yeterli görülmese de, ev sahibi mevcut kadrosundan en yüksek verimi almayı ilk hafta başardı.

Troyes Mağlubiyetle Başladı

Fransa Ligue 1’in bir diğer yeni temsilcisi Troyes ise yeni sezona mağlubiyetle başladı. Ligue 1’in ilk haftasında PSG’yi evinde konuk eden Laurent Batlles’in öğrencileri, 9. Dakikada Hajjam’ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 10 dakika koruyabildi ve 2-1 mağlup oldu. Ligin en iddialı takımına zor anlar yaşatmayı başaran ekip, mağlup olsa da, iyi bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşmada yeni transferler Kouame, Issa Kabore ve Youssouf Kone karşılaşmada ilk 11’de yer alırken, Mama Balde ise oyuna sonradan dahil oldu. Yeni kadro yapılanmasıyla yola çıkan Troyes’i, PSG performansını göz önüne alarak, kolay lokma olarak görmemek gerek.

Maç Bilgileri

Clermont – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi R. Lissorgue. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Trichard sakat. Troyes cephesinde ise Mutombo ve Suk Hyun-Jun’un sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Hountondji, Ogier, N’Simba, Zedadka, Gastien, Baiye, Iglesias, Dossou, Bayo, Alevvinah.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Salmier, Giraudon, Laruci, Kabore, Tardieu, Metinho, Kouame, Ripart, Krastev, Mama Balde.

Fransa Ligue 1 sahnesine golle başlayan iki takımda, geçtiğimiz sezon Ligue 2’de berabere mücadele etmişti. Clermont harika bir galibiyetle sezonu açarken, Troyes ise PSG karşısında sürprizi kaçırdı. İki takımında bu hafta gol atmaya devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Clermont harika performansını sürdürdü ve Ligue 1 sahnesinde 2’de 2 yaptı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller, Mohamed Bayo’dan geldi.