Günün İddaa Kuponu 23.08.2021

23 Ağustos Pazartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Trabzonspor – Sivasspor: MS 1, 1.63 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Trabzonspor, yeni sezona farklı bir galibiyet ile başladı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Yeni Malatyaspor deplasmanından 5-1’lik galibiyet ile döndüler. Kaçırdıkları net fırsatlar golle sonuçlansa, daha farklı bir galibiyete alabilirlerdi. Gervinho, bu sezon Trabzonspor’un hücumdaki en büyük kozlarından biri olacak. Süper Lig’te ilk maçında golle tanışmayı başaran Gervinho, Nwakaeme il birlikte, çok rahat adam eksiltebilen özelliğe sahip. Bu da Trabzonspor’un pozisyon bulmasında kolaylık sağlıyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı var. Sivasspor’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta Süper Lig’te Konyaspor’u konuk eden Sivasspor, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 88. Dakikada Caner Osmanpaşa’nın büyük hatasıyla golü yiyen Sivasspor, puan almayı başaramadı. Hafta içi ise Avrupa Konferans Ligi’nde Kopenhag’a 2-1 kaybeden Sivasspor, gruplara kalma şansını zora soktu. Bu hafta Trabzonspor’a konuk olacak Sivasspor’da Pedro Henrique’nin sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor, maçın net favorisi. Sivasspor, sezona iyi başlayamadı. Kolay gol yiyorlar. Trabzonspor gibi hücumda etkili bir takıma karşı işleri kolay değil. Trabzonspor, haftayı 3 puan ile kapatır.

Galatasaray – Hatayspor: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Galatasaray, yeni sezonda Süper Lig’e galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta ligin yeni takımı olan Giresunspor’a konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Yeni transfer Cicaldau, golle tanıştı ve Galatasaray forması ile ilk golünü kaydetti. Hafta içi ise Avrupa Ligi play off turunda Randers ile karşılaşan Galataaray, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Sezona müthiş başlayan Kerem Aktürkoğlu, Randers karşısında da gol atmayı başardı. Süper Lig’in 2. Haftasında Hatayspor’u konuk edecek Galatasaray, maçın net favorisi. Maç öncesinde Galatasaray’da Marcao kart cezalısı. Hatayspor, sezona beraberlik ile başladı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldılar. 1-0 geriye düşen Ömer Erdoğan’ın ekibi, oyuna sonradan giren Lobzhanidze’nin golüyle 1 puanı kurtardı. Bildiğimiz gibi Boupendza’nın Hatayspor’dan ayrıldı ve Al Ahli’ye transfer oldu. Boupendza’nın yokluğu, Hatayspor’a hücumda güç kaybettirecektir. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Hatayspor’da Fatih Kuruçuk’un sakatlığı bulunuyor. Galatasaray, maçın favorisi. Hatayspor, sezona iyi bir giriş yapamadı. Galatasaray’ın taraftarı önünde kazanmasını bekliyorum.

West Ham – Leicester City: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Geçtiğimiz sezon Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri olan West Ham, yeni sezonda da adından söz ettireceğe benziyor. Premier Lig’te geçtiğimiz hafta konuk oldukları Newcastle United deplasmanında 4-2 kazanan Londra ekibi, sezona 3 puan ile başladı. 2 kez geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan West Ham, ikinci yarıda bulduğu arka arkaya gollerle önemli bir 3 puan elde etti. Bu hafta ise iç sahada, Leicester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde West Ham’da Arthur Masuaku’nun sakatlığı bulunuyor. Leicester City’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. King Power’da konuk ettikleri Wolverhampton’ı Jamie Vardy’nin tek golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Çok iyi bir oyun ortaya koymadılar ama kazanmasını bildiler. Özellikle hücuma çıkarken kaptırılan toplar ve geriye dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarını belirtelim. Wolverhampton, net pozisyonlar buldu ama cezayı kesemedi. Leicester City’nin şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Bu hafta Leicester City’de Wesley Fofana, James Justin ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları bulunuyor. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. West Ham, skor üretmekte sorun yaşamıyor. Antonio ve Soucek, sezona gollerle başladı. Leicester City’de Vardy önderliğinde gol bulacaktır. İki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 3.30

Bets10 Bahis Oranı: 4.76