Ferencvaros Young Boys Bahis Tahmini 24.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında, Ferencvaros evinde, Young Boys’u konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Ferencvaros ve Young Boys arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ferencvaros kazanır 3.20, beraberlik 4.00, Young Boys kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Ferencvaros Umutlu

Ferencvaros, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katılmıştı. İlk turda Prishtina, 2. Eleme turunda Zalgiris Vilnius ve 3. Eleme turunda Slavia Prag’ı elemeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta play off turunda Young Boys’a konuk olan Peter Stöger’in öğrencileri, rakibine 3-2 kaybetti. Franck Boli, iyi bir performans gösterdi ve 2 gol atarak, Ferencavors’un tur umutlarını korumasını sağladı. İlk yarıda Myrto Uzuni’nin penaltı atışından yararlanamadığını belirtelim.

Young Boys İlk Maçı Kazandı

Youns Boys, ilk maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılarak, avanajı eline geçirmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi play off turunda Ferencvaros’u iç sahada mağlup ettiler ve tur umutlarını korudular. Silvan Hefti’nin ilk yarıda oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldılar ama yine de kazanmayı başardılar. Young  Boys’un bugün alacağı her türlü beraberlik ve galibiyet, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmalarını sağlayacak. Ferencvaros maçı çncesinde Silvan Hefti’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Ferencvaros – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Miha Blazic, Lasha Dvali, Tokmac Nguen, Ikor Kharatin, Eldar Civic, David Siger, Henry Wingo, Myrto Uzuni, Robert Mak, Franck Boli

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

İddaa Tahmini

İlk maç, bol pozisyonlu ve gollü geçmişti. İki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Yine gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Yine benzer bir maç oldu. İlk maçı 3-2 kazanan Young Boys, rövanş maçından da aynı skor ile galip ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı.