Ludogorets Malmö İddaa Tahmini 24.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında, Ludogorets ile Malmö karşı karşıya gelecek. İlk maçı 2-0 kazanan Malmö, avantajlı taraf. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan yayınlanacak.

Ludogorets ile Malmö zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Ludogorets galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.50, Malmö galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ludogorets Mağlup Oldu

Ludogorets, ilk maçta sürpriz bir yenilgi yaşadı. Malmö’ye karşı kolay kolay kaybetmeleri beklenmiyordu ama sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Çok fazla pozisyon bulamayan Valdas Dambrauskas’ın öğrencileri, tur şansını zora soktu. Malmö karşısında turu geçebilmeleri için en az 3 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Bunun da zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Ludogorets’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Malmö Avantajı Kaptı

Malmö, Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çekici sonuçlar almaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turu ile başlayan Malmö, ilk turda Riga FC’yi elemişti. 2. Turda ise HJK Helsinki’yi rahat geçtiler. 3. Eleme turunda ise sürpriz yapan Malmö, İskoç devi Rangers’ı elemeyi başararak, play off turuna yükseldi. Play off turu ilk maçında ise Ludogorets’i 2-0 ile geçtiler ve büyük bir avantaj yakaladılar. İsveç Allsvenskan’da ise zirve takibini sürdüren Malmö, geçtiğimiz hafta sonu Degerfors’u 3-0 mağlup ederek moral buldu.

Maç Bilgileri

Ludogorets – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gradski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Kristijan Kahlina, Nedyalkov, Ikoko, Plastun, Gonçvales, Verdon, Badji, Tekpetey, Souza, Despodov, Keserü

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Tahmini

Ludogorets, ilk maçta skor üretemedi ama bugün en az 3 farklı kazanmaları gerekiyor. Gol bulacaklarını düşünüyorum. Malmö, avantajlı ama rakibin açıklarını iyi değerlendirip skora katkı verirler. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ludogorest evinde, 2-1 kazandı ama yetmedi. Malmö, tur atladı ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı.