Galatasaray Randers İddaa Tahmini 26.08.2021

UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Randers deplasmanda, temsilcimiz Galatasaray’a konuk olacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ve Randers arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.63, beraberlik 3.75, Randers kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Galatasaray’da Hedef Galibiyet

Galatasaray, ilk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Başa baş geçen mücadelede, Randers ile 1-1 berabere kaldılar ve tur umutlarını korudular. Rövanş maçının favorisi olan Galatasaray’ın Randers karşısında kazanması bekleniyor. Süper Lig’te ilk 2 haftayı galibiyet ile kapatan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz Pazartesi günü Hatayspor’u 2-1 ile geçti ve Randers maçı öncesinde moral buldu. Yeni transfer Victor Nelsson’da ilk kez Galatasaray forması giydi. Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Randers’ı ağırlayacak Galatasaray’da Arta Turan sakat. Oğulcan Çağlayan, Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson ise kadroda yer almıyor.

Randers’ın İşi Zor

Randers, ilk maçta çok fazla etkili olamadı. 1-2 net pozisyonları vardı ama iyi değerlendiremediler. Muslera’nın al da at dediği pozisyonda Marvin Egho, zoru başardı. İlk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Thomas Tomasberg’in ekibi, rövanş maçından galibiyet ile ayrılarak, gruplara kalmak istiyor. Danimarka Süper Ligi’nde ise yoluna mağlubiyetsiz devam eden Randers, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Aalborg ile 1-1 berabere kalmıştı.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Randers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Aleksei Kulbakov. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Arta Turan sakat. Oğulcan Çağlayan, Alexandru Cicaldaui Marcao ve Victor Nelsson ise kadroda yer almıyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Alpaslan Öztürk, Luyindama, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Sofian Feghouli, Berkan Kutlu, Mbaye Diagne

Randers'ın ilk 11’i Belli mi?

Randers’ın muhtemel kadrosu: Patrik Carlgren, Njörn Kopplin, Lasser Berg Johnsen, Simon Piesinger, Simon Tıbbling, Frederik Lauenborg, Tobias Klysner, Vito Hammershoj Misrati, Mikkel Kallesoe, Erik Marxen, Marvin Egho

İddaa Tahmini

Galatasaray’dan galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Randers’ı mağlup ederek, Avrupa Ligi’nde gruplara kalırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, gruplara kalmayı başardı. Randers’ı 2-1 ile geçtiler ve tur atladılar.