Günün İddaa Kuponu 26.08.2021

26 Ağustos Perşembe günü için Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

HJK Helsinki – Fenerbahçe: 2.5 ALT, 1.62 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; HJK Helsinki, ilk maçtan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Fenerbahçe’ye karşı çok fazla pozisyona giremediler. Geriye yaslanan ve hızlı ataklarla gol bulmaya çalışan bir takım görüntüsü içerisindeydiler. Fenerbahçe’den 1 gol yedikleri için de şanslı olduklarını belirtelim. Toni Koskela’nın ekibinin, turu geçme şansı hala var ama bunun kolay olmadığını söylemek gerek. İlk maçtaki performansları ile Fenerbahçe karşısında kazanmaları, gerçekten zor. Fenerbahçe, ilk maçta çok etkili bir performans göstermedi ama tek golle kazanarak, tur kapısını araladı. Kadıköy’de genç yıldız Muhammed Gümüşkaya’nın attığı harika golle 1-0 kazanan Fenerbahçe, Finlandiya’ya avantajlı bir şekilde gidiyor. Maça hakim olan taraf Fenerbahçe idi ama hücumda üretkenlik konusunda, zaman zaman problem yaşadılar. Muhammed ve Arda’nın girmesiyle maçın temposu artınca, Fenerbahçe’de golü buldu. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Pelkas, Novak ve İrfan Can’ın sakatlıkları bulunuyor. Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 3 resmi maçta da gol yemedi. Vitor Pereira, savunma anlayışını ön planda tutuyor. Düşük skorlu bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

Galatasaray – Randers: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Galatasaray, ilk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Başa baş geçen mücadelede, Randers ile 1-1 berabere kaldılar ve tur umutlarını korudular. Rövanş maçının favorisi olan Galatasaray’ın Randers karşısında kazanması bekleniyor. Süper Lig’te ilk 2 haftayı galibiyet ile kapatan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz Pazartesi günü Hatayspor’u 2-1 ile geçti ve Randers maçı öncesinde moral buldu. Yeni transfer Victor Nelsson’da ilk kez Galatasaray forması giydi. Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Randers’ı ağırlayacak Galatasaray’da Arta Turan sakat. Oğulcan Çağlayan, Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson ise kadroda yer almıyor. Randers, ilk maçta çok fazla etkili olamadı. 1-2 net pozisyonları vardı ama iyi değerlendiremediler. Muslera’nın al da at dediği pozisyonda Marvin Egho, zoru başardı. İlk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Thomas Tomasberg’in ekibi, rövanş maçından galibiyet ile ayrılarak, gruplara kalmak istiyor. Danimarka Süper Ligi’nde ise yoluna mağlubiyetsiz devam eden Randers, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Aalborg ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray’dan galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Randers’ı mağlup ederek, Avrupa Ligi’nde gruplara kalırlar.

Roma – Trabzonspor: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Jose Mourinho yönetiminde ilk maçına çıkan Roma, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndü. Tur için önemli bir avantaj yakalamılş oldular. Pellegrini ve Shomurodov’un golleriyle kazanan Roma, hafta sonu ise İtalya Serie A’da Fiorentina karşısında da önemli bir galibiyet aldı. Roma Olimpiyat Stadı’nda 3-1 kazanan Mourinho’nun ekibi, Trabzonspor maçı öncesinde moral buldu. Yeni transfer Tammay Abraham maça ilk 11’de başladı ve 2 asistlik katkı verdi. Maç öncesinde Roma’da Smalling ve Spinazzola’nın sakatlıkları var. Trabzonspor, bir önceki turda Molde’yi elemeyi başarmıştı. Roma, Molde’den daha zor bir ekip ve Trabzonspor, ilk maçtan mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. İç sahada Roma’ya 2-1 kaybeden Bordo Mavililer, tur şansını zora soktu diyebiliriz. Trabzonspor’un turu geçip gruplara kalabilmesi için, Roma deplasmanında en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Bu da çok kolay bir ihtimal değil. Abdullah Avcı ve öğrencilerini zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da önemli bir eksik yok. Roma, maçın net favorisi. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazandılar. Serie A’ya da moralli başladıklarını belirtelim. İç sahada Roma’dan kolay bir galibiyet bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.12

Bets10 Bahis Oranı: 4.38