Union Berlin – KuPS Kuopio İddaa Tahmini 26.08.2021

Union Berlin ile KuPS Kuopio, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu‘nun rövanş maçında karşı karşıya gelecek. 26 Ağustos Perşembe günü sahne alacak karşılaşma, Türkiye saati ile 21:15‘te başlıyor.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Union Berlin galibiyetine 1.16, beraberliğe 7.50, KuPS Kuopio galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.40, 2.5 Alt 2.85 olarak verilmiş.

Union Berlin Tura Damgasını Vurdu

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 2 haftayı beraberliklerle geçiren Union Berlin, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde ise ilk maçından farklı galibiyetle dönerek, tur kapısını ardına kadar araladı. Sezona Bundesliga’da merhaba diyen ev sahibi, ilk hafta Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kalmasının ardından, rotasını Konferans Ligi’ne çevirmişti. Konuk olduğu Finlandiya deplasmanında KuPS Kuopio’yu 4-0 mağlup etmeyi başaran Berlin, Bundesliga’ya müthiş bir galibiyetle döndü. Geçtiğimiz hafta sonu Hoffenheim deplasmanına konuk olan Urs Fischer’ın öğrencileri, yenilmezlik serisini sürdürdü ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Max Kruse ve Awoniyi sezona oldukça formda başlarken, ev sahibinin gol yükünü sırtlandılar. Kruse 4 maçta 2 gol, 1 asist, Awoniyi ise 4 maçta 4 gollük bir performans ortaya koydu.

KuPS Kuopio Rakibine Teslim Oldu

Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde HJK Helsinki ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren KuPS Kuopio, son 10 haftadan 9 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başararak, liderin en yakın takipçisi oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne ise 1. Eleme Turu’nda katılan konuk ekip, Play Off Turu’na kadar tek mağlubiyetle gelmeyi başardı İki kulvarda birden sergilediği harika performans grafiğiyle Union Berlin karşısına çıkan Simo Valakari’nin öğrencileri, evinde aldığı 4-0’lık mağlubiyetle birlikte, tur şansını mucizelere bıraktı. İlk maçta rakip kaleye gitmekte dahi zorlanan ve maçın büyük bir bölümünü kendi yarı sahasında kabullenen ekip, maç boyunca oyunun kontrolünü Union Berlin’e verirken, rövanş öncesinde güven vermedi.

Maç Bilgileri

Union Berlin – KuPS Kuopio Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 21.15’te başlayacak ve Bets10 sitesinden naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele An der Alten Försterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Friedrich, Giesselmann, Baumgartl, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

KuPS Kuopio’nun ilk 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Uzochokwu, Carrillo, Toivomaki, Tomas, Hamalainen, Haarala, Vdjeskog, Popovitch, Boateng, Nissila.

Tura damgasını vuran ve ilk maçta aldığı 4 farklı galibiyetle tur kapısını aralayan Union Berlin, KuPS karşısında iyi futbolunu sürdürerek, tekrar 2.5 gol barajını aşacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.26

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Turun ilk ayağında aldığı farklı galibiyetle tur kapısını aralayan Union Berlin, rövanş maçında temkinli bir oyun sergiledi ve golsüz beraberlikle tur biletini cebine koydu.