Rosenborg – Rennes İddaa Tahmini 26.08.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play Off heyecanı yaşanırken, 26 Ağustos Perşembe günü rövanş mücadelesinde, Rosenborg ile Rennes karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Lerkendal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Rosenborg galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.50, Rennes galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda.

Rosenborg Mucize Peşinde

Norveç temsilcisi Rosenborg, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’ne 2. Eleme Turu’nda merhaba derken, Hafnarfjordu ve Domzale engellerini zorlanmadan geçti. 4 maçta 14 gol atmayı başaran ev sahibi, güçsüz rakipleri karşısında iyi performanslarıyla dikkat çekerken, Play Off Turu’nda karşı karşıya geldiği Rennes’e kolay teslim oldu. İlk maçtan 2-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, tur şansını zora soktu. Eliteserien Ligi’nin son haftasında Odds BK karşısında 5-0’lık net bir galibiyet alan ekip, aynı başarıyı Rennes karşısında da istiyor. En az 2 farklı galibiyete ihtiyacı olan Rosneborg, Rennes maçına kadar hücum hattında çok etkiliydi. Guruplara katılmak için önünde son 90 dakika kalan Hareide’nin öğrencileri, ilk maçta iyi bir performans sergilemese de, genel performansını incelediğimizde, kolay lokma değil.

Rennes Tur Kapısını Araladı

Rennes iki kulvarda birden sezona iyi bir başlangıç yaptı. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle geçiren konuk ekip, namağlup bir Ligue 1 performansın ortaya koyarken, doğrudan katıldığı Konferans Ligi Play Off Turu’nda ise ilk iç saha sınavını 2-0’lık Rosenborg galibiyetiyle noktaladı. Sezonun ilk galibiyetini Konferans Ligi’nde alan Bruno Genesio’nun öğrencileri, yorgun döndüğü Ligue 1 sahnesinde ise Nantes engelini 1-0’lık galibiyetle geçti ve kazanma alışkanlığını sürdürdü. Deplasmanda büyük avantaj sahibi olan Rennes, favori olarak çıktığı Rosenborg karşısında, bir kez daha hatasız bir 90 dakikayı hedefliyor. Konuk ekip rakibine mucize fırsatı vermek istemiyor.

Maç Bilgileri

Rosenborg – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 20.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rosenborg’un ilk 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Hansen, Eyjolfsson, Reitan, Hovland, Hoff, Holmquist, Holse, Andersson, Molins, Zachariassen, Ceide.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Loic Balde, Aguerd, Meling, Traore, Terrier, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Doku, Kamal Sulemana.

Turun favorisi Rennes ilk maçta neler yapabileceğini ispatladı. İlk 90 dakika sonunda farklı galibiyetle tur kapsını aralayan Rennes, kazanmaya deplasmanda devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes deplasmanda Romain Del Castillo, Naif Aguerd ve Matthis Abline’nin golleriyle kazanırken, rakibine sadece 1 gol şansı verdi ve adını Konferans Ligi’ne yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.