Hatayspor Alanyaspor İddaa Tahmini 28.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te ilk 2 haftadan galibiyet çıkartamayan Hatayspor iç sahada, Alanyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Hatayspor ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 2.42, beraberlik tercihinin 3.65, Alanyaspor galibiyetinin ise 3.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor’un Galibiyeti Yok

Hatayspor, Süper Lig’e beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında iç sahada Kasımpaşa’yı konuk eden Hatayspor, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise Galatasaray’a konuk olan Hatayspor, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İlk 2 haftada sadece 1 puan toplayabilen Hatayspor, bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Bu sezon Hatayspor’un attığı 2 gol, yeni transfer Lobzhanidze’den geldi.

Alanyaspor’da 2 Eksik Var

Alanyaspor, sezona sürpriz bir galibiyet ile başmlamıştı. Süper Lig’in ilk haftasında Başakşehir ile karşılaşan Akdeniz ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İlk haftaya 3 puan ile start veren Çağdaş Atan’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise şok bir mağlubiyet yaşadı ve Altay’a 4-1 kaybetti. Efecan Karaca ve Diedhiou’nun kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Alanyaspor, ağır bir mağlubiyet yaşadı. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Alanyaspor’da Efecan Karaca ve Diedhiou kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Hatayspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Efecan Karaca ve Diedhiou kart cezalısı.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Yusuf Abdioğlu, Soner Örnek, Paolo Santos, Katranis, Mehdi Boudjemaa, Adama Traore, Ruben Riberio, Dylan Saint Louis, Boupendza, Mame Diouf

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Alanyaspor’da 2 önemli eksik var ama yine de gol bulabilecek kaliteli ayaklar var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. Alanyaspor’u 5-0 mağlup ettiler ve milli araya moralli girdiler.