Beşiktaş Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 28.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te geçtiğimiz hafta 2 puan bırakan Beşiktaş bu hafta evinde, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Beşiktaş galibiyetine 1.60, beraberlik tercihine 4.80, Fatih Karagümrük galibiyetine ise 5.55 verildiğini görüyoruz.

Beşiktaş İç Sahada Galibiyet Peşinde

Beşiktaş, yeni sezona galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasınd Vodafone Park’ta Çaykur Rizespor’u konuk eden Siyah Beyazlılar, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Yeni sezona iyi bir giriş yapan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Gaziantep FK deplasmanından 1 puan ile döndü. Çok fazla etkili olamadıklarını belirtelim. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Beşiktaş, bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Batshuayi ve Alex’in takıma katılmasıyla, hücumda önemli güç kazandılar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Adem Ljajic kadroda yer almıyor.

Fatih Karagümrük İyi Başladı

David Sassarini’nin ekibi Fatih Karagümrük, bu sezon yine dikkat çekeceğe benziyor. Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantep FK ile karşılaşan İstanbul ekibi, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Sezona 3 puan ile başlayan Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta ise Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalmıştı. Maç boyunca etkili olan taraf Fatih Karagümrük olsa da, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan’ı geçemediler. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Fatih Karagümrük, bu hafta Beşiktaş deplasmanında da puan arayacak.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Adem Ljajic kadroda yer almıyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Salih Uçan, Nkoudou, Kenan Karaman, Cyle Larin

Fatih Karagümrük'ün İlk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Jimmy Durmaz, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ndao, Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ın taraftarı önünde kazanmasını bekliyorum. Hücum hattı iyice güçlendi. Vodafone Park’ta galibiyete yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, iç sahada hata yapmadı. Fatih Karagümrük engelini 1-0 ile geçtiler.