Juventus – Empoli İddaa Tahmini 28.08.2021

Juventus evinde Empoli‘yi ağırlayacak. 28 Ağustos Cumartesi günü 21:45‘te bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesi, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Juventus galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.50, Empoli galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.70 oran kazandırıyor.

Juventus Hatalarla Başladı

Juventus cephesinde Massimiliano Allegri dönemi beraberlikle başladı. İtalya Serie A Ligi’nde 9 yıldır devam eden şampiyonluk serisini İnter’in şampiyonluğuyla kaybeden Juventus, Pirlo ile yollarını ayırırken, yeni sezon öncesi göreve Massimiliano Allegri’yi getirdi. Transfer döneminde ise Weston McKennie, Kaio Jorge ve Locatelli’yi kadrosuna katan ev sahibi, gücüne güç katmasına rağmen, ilk hafta 2-0 öne geçtiği Udinese ile 2-2 berabere kaldı. Dybala ve Cuardado’nun golleri Juventus’u ilk yarıda 2-0 öne geçirse de, ikinci yarıda galibiyet için yeterli olmadı. Portekizli yıldız Ronaldo maça sonradan dahil olurken, oyuna girmesiyle birlikte Juventus’un maçtaki etkisi arttı.

Empoli Kadrosu Yetersiz Kaldı

İtalya Serie A Ligi’ne 1 yıl aranın ardından, Serie B Ligi’nin şampiyonu olarak dönen Empoli, başarının mimarı Aurelio Andreazzoli ile yoluna devam ederken, Hamed Junior Traorè ve Antonino La Gumina gibi yıldızlarını yüksek bonservisler karşılığında sattı ve, zorlu Serie A Ligi’ne güçlenerek başlaması gerekirken, güç kaybetti. İlk hafta evinde ağırladığı Lazio’ya 3-1 mağlup olan konuk ekip, maç boyunca oyunun tüm kontrolünü rakibine kaptırdı. Topa sahip olmakta zorlanan, savunmada ise önemli zafiyetler gösteren Empoli’nin, Juventus karşısında da benzer bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Juventus – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Nicolussi, Ramsey, Rabiot ve Kaio Jorge sakat. Empoli’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt, Bonucci, Danilo, Cuadrado, Cristiano Ronaldo, Bentacur, Bernardeschi, Alex Sandro, Dybala, Morata.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Romagnoli, Marchizza, Ismajli, Ricci, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

İlk hafta galibiyeti kaçıran, maça harika başlayıp kötü bitiren Juventus, evinde aynı hataları tekrarlamayacak ve farklı galibiyetle haftayı kapatacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leonardo Mancuso attı, Empoli’yi haftanın en sürpriz galibiyetlerinden birine taşıdı. Juventus takımın başına kurtarıcı olarak Allegri’yi getirse de, yeni sezona üst üste puan kayıplarıyla başladı.