Altay Fenerbahçe İddaa Tahmini 29.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te sezona harika başlayan Altay evinde, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Altay ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Altay kazanır 3.30, beraberlik 3.80, Fenerbahçe kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış.

Altay Dikkat Çekiyor

Altay, bu sezon Süper Lig’in en dikkat çeken takımlarından biri. Süper Lig’e yeni yükselen İzmir ekibi, ligin ilk haftasında Kayserispor’u 3-0 ile geçmişti. Geçtiğimiz hafta ise Alanyaspor deplasmanında büyük bir sürpriz yaptılar ve sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Hücumda müthiş bir üretkenlik gösteren Altay, ilk 2 maçta tam 7 gol attı. Douda Bamba ve Khaly Thiam gibi, hücumda etkili isimler var. Alanyaspor karşısında Martin Rodriguez ve Ahmed Rayyan’ın golleri, görülmeye değerdi. Bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek Altay’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe’den 5 Gollü Galibiyet

Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetiminde sezona harika başladı. Hem Avrupa Ligi hem ise Süper Lig’te yollarına devam ediyorlar. Vitor Pereira yönetiminde 4 resmi maça çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmaların hepsinden de galibiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de konuk ettikleri Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettiler. Hafta içi ise Avrupa Ligi play off turunda HJK Helsinki’yi konuk eden Sarı Laciverliler, bu karşılaşmadan ise 5-1 galip ayrıldı. Süper Lig’te ilk 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe, Altay deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de İrfan Can, Serar Dursun, Pelkas ve Novak’ın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Altay – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de İrfan Can, Serar Dursun, Pelkas ve Novak’ın sakatlıkları devam ediyor.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Cihan Topaloğlu, Murat Akça, Cebrail Karayel, Tolga Ünlü, İbrahim Öztürk, Jasmin Scuk, Andre Poko, Adrien Regattin, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Marco Paixao

Fenerbahçe'nin 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Min Jae Kim, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Bright Osayi Samuel, Enner Valencia, Mbwana Samatta

İddaa Tahmini

Altay, hücumda çok etkili bir takım. Douda Bamba, Fenerbahçe savunmasını zorlayacaktır. Fenerbahçe’de moralli ve hücumda üretken. Valencia’nın dönüşüyle tempo daha da arttı. Gollü bir maç olur. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, yoluna doludizgin devam ediyor. Altay’ı deplasmanda 2-0 ile geçtiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.