Barcelona Getafe İddaa Tahmini 29.08.2021

İspanya La Liga’da Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Barcelona evinde, Getafe ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Barcelona bugün Getafe karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.43, beraberlik tercihine 5.00, Getafe galibiyetine 7.50 oran veriyor.

Barcelona 1 Puana Razı Oldu

Ronald Koeman’ın ekibi Barcelona, yeni sezona 3 puan ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında konuk ettikleri Real Sociedad’ı 4-2 mağlup etmeyi başardılar. Braithwaite önderliğinde kazanan Barcelona, geçtiğimiz hafta ise San Mames Barria’da 1 puana razı oldular. Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kalan Barcelona, ilk 2 haftada 4 puan topladı. Bilbao deplasmanında, Barcelona’ya 1 puanı getiren gol ise yeni transfer Memphis Depay’dan geldi. Bu hafta Getafe’yi konuk edecek Barcelona, maçın net favorisi. Maç öncesinde Ansu Fati, Sergio Agüero ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları bulunuyor.

Getafe Puansız

Getafe, La Liga’ya üst üste mağlubiyetler ile başladı. Ligin ilk haftasında Valencia’ya konuk oldular ve 1-0 kaybettiler. Valencia, maçın başında 10 kişi kaldı ama Getafe, etkisiz bir performans göstererek puan almayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta ise dramatik bir mağlubiyet yaşayan Michel’in ekibi, 90+4’te yediği golle, Sevilla’ya 1-0 kaybetti. İlk 2 haftada gol atamayan ve puan alamayan Getafe, 18. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Getafe’de Marc Cucurella’nın sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Barcelona – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ansu Fati, Oscar Mingueza ve Sergio Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor. Getafe’de Marc Cucurella’nın sakatlığı var.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Dest, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Martin Braithwaite, Memphis Depay, Anton Griezmann

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Barcelona’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Getafe, henüz gol bile atamadı. İlk 2 haftada çok etkisiz kaldılar. Barcelona, kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona evinde, hata yapmadı. Getafe’yi 2-1 ile geçmeyi başardılar ve ilk 3 maçta 7 puan topladılar.