Rayo Vallecano Granada İddaa Tahmini 29.08.2021

İspanya La Liga’da henüz puan almayı başaramayan Rayo Vallecano evinde, Granada ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Rayo Vallecano ile Granada arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Rayo Vallecano galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.30, konuk ekip Granada galibiyetine 2.90 oran belirlenmiş durumda.

Rayo Vallecano Son Sırada

Rayo Vallecano, La Liga’nın bu sezon yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında Sevilla’ya konuk olan Rayo Vallecano, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın ilk yarısında 10 kişi kalmaları, tüm dengeleri bozmuştu. Geçtiğimiz hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Andoni Sagarna’nın ekibi, bu karşılaşmadan da 1-0’lık mağlubiyet ile döndü. İlk 2 haftada gol atmayı başaramayan Rayo Vallecano, puansız olarak son sırada yer alıyor.

Granada’dan 1 Puan

Granada, sezona üst üste beraberlikler ile başladı. Ligin ilk haftasında Villarreal deplasmanına konuk olan Robert Moreno’nun öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Los Carmenes’te sürpriz bir sonuç aldılar diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Valencia’yı konuk eden Granada, 1-0 öne geçtiği maçta, üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Valencia ile 1-1 berabere kaldılar. Valencia kalecisi Giorgi Mamardasvili’yi bir türlü geçemediler. Bu hafta Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, ilk 2 maçta gol atamadı ve puanları yok. Granada’da ilk haftalarda hücum anlamında pek üretken değil. Bu karşılaşmada 3 gol barajını aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.67

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Granada’yı 4-0 ile geçtiler.