Cadiz Osasuna İddaa Tahmini 29.08.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cadiz evinde, Osasuna ile karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Cadiz ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 3.25, beraberlik 3.10, Osasuna kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Cadiz 1 Puanı Kaptı

Cadiz, sezonun ilk haftasına beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Levante ile 1-1 berabere kaldılar. 90+7’de buldukları golle, Levante’den puan almayı başardılar. Geçtiğimiz hafta ise Benito Villamarin’de Real Betis ile karşılaşan Alvaro Cervera’nın öğrencileri, bu karşılaşmadan da 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Favori olmadıkları 2 maçta alınan 2 puan, Cadiz adına önemli. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Cadiz’de Jon Ander Garrido’nun sakatlığı bulunuyor.

Osasuna Şanssızdı

Osasuna’da yeni sezona üst üste beraberlikler ile başladı. Ligin ilk haftasında Espanyol ile karşılaşan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise El Sadar’da bu kez Celta Vigo’yu konuk ettiler ve o karşılaşmadan da golsüz beraberlik ile ayrıldılar. İlk 2 maçtan da 0-0’lık eşitlik ile ayrılan Osasuna, gol yollarında sorun yaşıyor. Celta Vigo karşısında, maçın başından sonuna dek üstün oynadılar ama Celta Vigo kalecisini geçemediler. Şanssız bir beraberlik aldılar diyebiliriz. Maç öncesinde Osasuna’da Ante Budimir’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Cadiz – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Jon Ander Garrido’nun sakatlığı bulunuyor. Osasuna’da Ante Budimir’in sakatlığı bulunuyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Osasuna’nın ilk 2 maçı golsüz eşitlik ile sonuçlandı. Hücumda sorun yaşıyorlar. Ante Budimir’de sakat. Düşük tempolu ve az gollü bir maç olur. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.42

Mobilbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, sezonun ilk galibiyetini aldı. Cadiz’i deplasmanda 3-2 ile geçtiler. 2.5 gol altı tercihimiz ise kaybetti.