Giresunspor Trabzonspor İddaa Tahmini 29.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te Karadeniz derbisi yaşanacak. Giresunspor evinde, Trabzonspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Giresunspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 5.10, beraberlik 4.05, Trabzonspor kazanır ise 1.78 olarak açıklanmış.

Giresunspor Vasatı Aşamadı

Giresunspor, bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında, iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Giresunspor, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Kasımpaşa deplasmanında da aynı skor ile kaybettiler. İlk 2 maçta hiçbir varlık gösteremeyen Karadeniz ekibi, Süper Lig’in en vasat kadrolarından birine sahip. Bu sezon ilk 2 haftada gösterdikleri performans ile, Süper Lig’te kalma ihtimalleri çok düşük. Bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor Avrupa’ya Veda Etti

Trabzonspor’un Avrupa macerası sona erdi. Hafta içi Avrupa Konferans Ligi’nde Roma’ya konuk olan Bordo Mavililer, rakibine 3-0 mağlup oldu. 2-1’in rövanşında 3-0 kaybeden Trabzonspor, Konferans Ligi’ne veda etti. Süper Lig’te ise sezona iyi bir giriş yapan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, ilk hafta Yeni Malatyaspor’u 5-1, geçtiğimiz hafta ise Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Takıma çabuk adapte olan Gervinho, Trabzonspor’un en dikkat çeken isimlerinden biri diyebiliriz. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Giresunspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Douglas, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi. Süper Lig’te ilk 2 haftada, puanı ve golü bulunmayan Giresunspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, üst üste 3. galibiyetini aldı. Giresunspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’te liderliğini korudular.