Marsilya – Saint Etienne İddaa Tahmini 28.08.2021

Marsilya ile Saint Etienne‘nin, 28 Ağustos Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 22:00‘de start alacak Fransa Ligue 1′in 4. hafta mücadelesine, Velodrome Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.75, beraberliğe 4.00, Saint Etienne galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerini incelediğimizde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Marsilya Zor Bir Hafta Geçirdi

Geçtiğimiz hafta Nice deplasmanına konuk olan Marsilya, olaylı bir haftayı geride bıraktı. Dakikalar 71’i gösterdiğinde Payet ve rakip takım taraftarları arasında yaşanan olaylar sebebiyle maç tatil edildi. Karşılaşmaya 1-0 geride devam eden Marsilya, ilk 2 haftanın aksine, ezeli rakibi karşısında pozisyon üretmekte zorluk yaşadı. Montpellier karşısında tüm savunma hatalarına rağmen 3-2 kazanan ev sahibi, Bordeaux karşısında ise devre arasına 2-0 önde girerken, 90 dakika sonunda 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Cengiz ve Payet attıkları gollerle takımı sırtarken, Sampaoli’nin öğrencileri kolay maç kaybetmediğini ispatladı.

Saint Etienne Beraberliklerle Yetindi

Saint Etienne cephesinde transfer durgunluğu devam ediyor. Yeni sezon öncesi Rayan Souici , Jessy Moulin, Mathieu Debuchy, Monnet-Paquet ve Lamine Ghezali takımda ayrılırken, Ligue 1 sahnesinde 3 haftada geride kalırken, Etinne henüz yeni transfer yapmadı. Puel yönetiminde sezonu açan konuk ekip, ilk 3 hafta Lorient, Lens ve Lille karşısında beraberliklerle yetindi. Sadece Lens karşısında öne geçmeyi başaran Saint Etienne, Lorient ve son şampiyon Lille karşısında ise 1-0 geride gelerek, skoru 1-1’e getirdi. Bütün rakiplerine gol atmayı başaran ekip, Khazri sezona fırtına gibi başlarken, savunma hattı ise konuk ekibin galibiyet yolunda en büyük engeli.

Maç Bilgileri

Marsilya – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vélodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Milik sakat. Saint Etienne’de ise Abi, Moueffek ve Sissoko sakat.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Payet, Kamara, Cengiz Ünder, La Fuente.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Moukoudi, Kolodziejczak, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Hammouma, Camara.

Sezonun ilk haftasından itibaren iyi hücum performanslarının yanı sıra, savunmada önemli hatalarıyla dikkat çeken tarafların, 90 dakika sonunda 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.89

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, ev sahibi 3 golle kazanırken, iki takımda 90 dakika sonunda gol katkısı verdi ve 2.5 gol barajı mücadelede aşıldı. Kazananları tebrik ederiz.