Union Berlin – Mönchengladbach İddaa Tahmini 29.08.2021

İddaa fikstüründe 29 Ağustos Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga‘nın 3. hafta mücadelesinde, Union Berlin‘in rakibi Mönchengladbach. Yayın ekranı beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 olan maçın başlama saati 16:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Union Berlin galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.30, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Union Berlin Zorlu Fikstürde Namağlup

Union Berlin’in yeni sezonda bileği bükülmedi. Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 2 haftayı Bayer Leverkusen ve Hoffenheim beraberlikleriyle geçiren ev sahibi, Konferans Ligi’nde ise KuPS Kuopio’yu elemeyi başararak, adını guruplara yazdırdı. İlk maçta 4-0 kazanan Urs Fischer’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta içi rövanş maçından 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Ligde ise ilk hafta Leverkusen ile berabere kalan Berlin, 2. Haftaya damgasını vuran rakibine geçit vermemişti. 2. Hafta ise lige en iyi başlangıçlardan birini yapan Hoffenheim’a galibiyet şansı vermedi. Ev sahibi ligde henüz galibiyet almayı başaramasa da, zorlu fikstürde iyi bir performans grafiği ortaya koydu.

Mönchengladbach Kan Kaybediyor

Mönchengladbach cephesinde Adi Hütter dönemi üst üste puan kayıplarıyla başladı. Yeni sezonu son şampiyon Bayern Münih karşısında açan konuk ekip, evinde şampiyonluğun en güçlü adayına galibiyet şansı vermezken, 1-1’lik beraberlikle, hafife alınmaması gereken bir başlangıç yaptı. İkinci hafta ise bir diğer ezeli rakibi Leverkusen deplasmanına konuk olan Mönchengladbach, 4-0’lık mağlubiyetle şoka uğradı. Tecrübeli kaleci Sommer için kabus gibi bir hafta geride kalırken, topu rakip yarı alan taşımakta zorlanan konuk ekip, ikinci haftanın en kötü sınavlarından birini verdi. Mönchengladbach deplasmanda sezonun ilk galibiyetini alarak, toparlanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Union Berlin – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele An der Alten Försterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında Friedrich kart cezalısı. Bruns, Dajaku ve Promel sakat. Mönchengladbach cephesinde ise Doucoure, Embolo, Ginter, Kone, Lainer, Plea, Thuram ve Zakaria’nın sakatlığı bulunuyor.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Ryerson, Giesselmann, Baumgartl, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Bensebaini, Elvedi, Doucoure, Scally, Neuhaus, Wolf, Kramer, Hermann, Stindl, Marcus Thuram.

Sezona etkisiz başlayan ve henüz galibiyetle tanışmayan Mönchengladbach, Bundesliga sahnesine yorgun dönen Union Berlin karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.90

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça kötü başlayan ve ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Mönchengladbach cephesinde, Hofmann’ın golü mağlubiyete engel olamadı ve sahadan galip ayrılan taraf Union Berlin oldu.