Wolfsburg – Leipzig İddaa Tahmini 29.08.2021

Wolfsburg evinde Leipzig‘i ağırlayacak. Almanya Bundesliga sahnesinde haftanın beklenilen karşılaşması, 29 Ağustos Pazar günü 18:30‘da sahne alacak. Dev maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.60, Leipzig galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Kazanarak Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga sahnesinde Hertha Berlin deplasmanına konuk olan Wolfsburg, kötü başladığı mücadelenin ikinci yarısında geri dönmeyi başardı ve yeni hocası Mark van Bommel yönetiminde kazanma alışkanlığını sürdürdü. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, Baku ile beraberliği yakalarken, oyuna sonradan dahil olan yeni transfer Nmecha galibiyeti getirdi. Sezona 2’de 2 yaparak başlayan Wolfsburg, yeni hocasıyla kontrollü bir futbol sergiliyor. Önemli golcülerini iyi kullanan ev sahibi, savunma hattında da aynı başarıyı gösterdi. Yeni sezonda en zorlu sınavına Leipzig karşısında çıkacak olan Wolfsburg, henüz sezonun başı olsa da, bu maçla birlikte şampiyonluk yarışındaki iddiasını gösterecek.

Szoboszlai Leipzig’i Sırtladı

Leipzig yeni hocası Jesse Marsch yönetiminde ilk galibiyetini aldı. Sezona 1-0’lık Mainz 05 mağlubiyetiyle başlayan konuk ekip, Nagelsmann’ın gidişinin ardından, lige etkisiz bir başlangıç yaparken, 11 oyuncusundan yoksun sahaya çıkan Mainz karşısında kötü bir sınav verdi. Geçtiğimiz hafta ise evinde Stuttgart’ı ağırlayan Leipzig, Bundesliga kariyerinde ilk kez maça 11’de başlayan Szoboszlai’nin çarpıcı performansıyla galibiyete uzandı. Konuk ekipte yeni transferler Szoboszlai 2, Andre Silva ise 1 gol katkısı verdi. İlk haftanın aksine kadrosunda değişikliklere giden Leipzig, yavaş yavaş aradığı ritmi buldu.

Maç Bilgileri

Wolfsburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele VOLKSWAGEN ARENA Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Bialek, Otavio ve Vranckx sakat. Leipzig cephesinde ise Angelino, Halstenberg, Henrichs, Lookman, Olmo ve Saracchi’nin sakatlığı bulunuyor.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Brooks, Schlager, Philipp, Weghorst, Arnold, Steffen.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Klostermann, Mukiele, Simakan, Willi Orban, Tyler Adams, Haidara, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Sezona 2’de 2 yaparak başlayan Wolfsburg ve 2. Haftada etkisini artıran Leipzig’in, gollerine hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum. Tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg sezonun en zorlu sınavlarından birini iç sahada verirken, ezeli rakibi Leipzig karşısında Jerome Roussillon’un tek golüyle kazandı. Ev sahibi savunmada harika bir sınav vererek, Leipzig karşısında bizleri yanılttı.