Crystal Palace Tottenham İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te üst üste 3 maçtır kazanan Tottenham deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak ve  S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Crystal Palace ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 4.45, beraberlik 3.50, Tottenham kazanır ise 1.91 olarak açıklanmış.

Connor Gallagher’dan 2 Gol

Crystal Palace’ın bu sezon Premier Lig’te henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Crystal Palace, 2 puan ile 14. Sırada yer alıyor. Tek mağlubiyetin ilk hafta Chelsea’ye karşı alan Crystal Palace, Brentford ile golsüz berabere kalırken, West Ham deplasmanından da 2-2’lik beraberlik ile döndü. Milli maç arasından önceki hafta West Ham ile 2-2 berabere kalan Crystal Palace’ta Connor Gallagher, attığı 2 golle dikkat çekmişti.

Tottenham Lider Konumda

Tottenham’ın galibiyet serisi devam ediyor. Premier Lig’te 3 hafta geride kalırken 9 puan toplayan Tottenham, liderlik koltuğuna oturdu. Milli maç arasından önceki hafta Watford’u konuk eden Londra ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır kazanan ve kalesini gole kapatmayı başaran Nuno Espirito’nun ekibi, Premier Lig’te bu sezon gol yemeyen tek takım konumunda.

Maç Bilgileri

Crystal Palace – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’ta Nathan Ferguson’un sakatlığı bulunuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Matt Doherty, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Hojbjerg, Bergwijn, Lucas Moura, Dele Alli, Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Tottenham, maçın favorisi. Premier Lig’te üst üte 3 maçtır galip geliyorlar ve sezona çok iyi başladılar. Formsuz Crystal Palace karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.91

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, sezonun ilk galibiyetini aldı. Lider Tottenham’ı 3-0 ile geçerek, dikkat çektiler.