Nice Monaco Bahis Tahmini 19.09.2021

Fransa Ligue 1’de Pazar gününün açılış maçı. Nice evinde, Monaco’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Nice ve Monaco arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Nice kazanır 2.75, beraberlik 3.40, Monaco kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Nice Dikkat Çekiyor

Nice, bu sezon Fransa Ligue 1’de dikkat çeken takımlardan biri. Sezona Reims beraberliği ile başladılar ama sonrasında ise üst üste galibiyetler aldılar. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanına konuk olan Christophe Galtier’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Fransa Ligue 1’de oynadıkları son 3 karşılaşmada 9 puan topladılar ve gol yemediler.  10 puan ile 4. Sırada yer alan Nice, bu hafta Monaco’yu konuk edecek. Maç öncesinde Nice’te Justin Kluivert ve Morgan Schneiderlin ve Robson Bambu’nun sakatlıkları bulunuyor.

Monaco İyi Başlamadı

Monaco, sezona pek iyi başlayamadı. İlk 3 haftada sadece 1 puan toplayabilen Monaco, ilk galibiyetini 4. Haftada Troyes deplasmanında almıştı. Troyes’i 2-1 ile geçe Niko Kovac’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Marsilya’ya 2-0 mağlup oldu. Fransa Ligue 1’de bu sezon 4 puan toplayabilen Monaco, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Sturm Graz’ı konuk eden Monaco, rakibini 1-0 ile geçti ve gruba galibiyet ile başladı. Bu hafta Nice’e konuk olacak Monaco’da Myron Boadu ve Djibril Sidibe’nin sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Nice – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice’te Justin Kluivert ve Morgan Schneiderlin ve Robson Bambu’nun sakatlıkları bulunuyor. Monaco’da Myron Boadu ve Djibril Sidibe’nin sakatlıkları bulunuyor.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Attal, Dante, Bard, Boudaoui, Rosario, Lemina, Kluivert, Dolberg, Gouiri

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder

İddaa Tahmini

Nice, maçın favorisi. Sezona çok iyi başladılar. Son 3 maçtan galibiyet ile ayrılan Nice, kalesini de gole kapatmayı başardı. Bu sezon Fransa Ligue 1’de gol yemediler. Nice’in kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede kazanan çıkmadı. Nice ile Monaco, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.