Wolfsburg – Frankfurt İddaa Tahmini 19.09.2021

19 Eylül Pazar akşamı, Almanya Bundesliga‘nın lideri Wolfsburg evinde, Frankfurt‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 20:30‘da sahne alacak olan dev maçı beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 1.86, beraberliğe 3.75, Frankfurt galibiyetine ise 4.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.67, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Mağlubiyet Yüzü Görmedi

Mark van Bommel’in Wolfsburg’u mağlubiyet yüzü görmedi. Ev sahibi Almanya Bundesliga’ya rüya gibi başlangıç yaparken, ilk 4 haftadan 4 galibiyet çıkardı ve attığı 6 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Son 2 haftayı gol yemeden tamamlayan Wolfsburg, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine çok formda başlarken, Ligue 1’in son şampiyonu Lille’den deplasman faktörüne rağmen 1 puanı almayı başardı ve gol yememe serisini 270 dakikaya yükseltti. Weghorst bu sezon henüz 2 gol atmayı başarsa da, hücum hattında takımına önemli katkılar sağladı. Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen, formda Wolfsburg seriyi Volkswagen Arena’da sürdürmek istiyor.

Frankfurt Puan Kayıplarına Çare Bulamadı

Almanya Bundesliga’da galibiyeti bulunmayan Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’na ise 1 puanla başladı. Fenerbahçe karşısında hızlı ataklarla önemli fırsatlar yakalayan konuk ekip, 1-0 geriye düştüğü maçta Lammers ile geri dönmeyi başarsa da, galibiyete daha yakın taraf Fenerbahçe oldu ve son dakikada kaçan penaltı fırsatı Frankfurt’a 1 puanı getirdi. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan Frankfurt, Glasner ile sezona iyi başlamadı. Kostic ve Kamada’nın çabaları puan kayıplarına engel olamazken, Bundesliga’da 4 haftayı 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle kapatan konuk ekip, ligin en formda takımı Wolfsburg karşısına deplasmanda çıkacak.

Maç Bilgileri

Wolfsburg – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ve Tivibu Spor 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg cephesinde Bialek, Otavio ve Schlager’in sakatlığı bulunuyor. Frankfurt takımında ise Rode sakat.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Brooks, Yannick Gerhardt, Philipp, Weghorst, Arnold, Steffen.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, N’Dicka, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Wolfsburg, iç sahada yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandıracak ve zor günler geçiren Frankfurt’dan 3 puanı alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg iç sahada galibiyet serisini 1 puanla kaybederken, Frankfurt ise galibiyet hasretini sürdürdü. İlk yarı Frankfurt üstünlüğüyle sonuçlanan mücadelede, Wolfsburg’a Wout Weghorst’un golü 3 puan için yetmedi.