Tottenham Chelsea İddaa Tahmini 19.09.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Chelsea deplasmanda, Tottenham’a konuk olacak. 18.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından izlenebilecek.

Tottenham ile Chelsea arasında dev bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Tottenham galibiyetine 5.00, beraberliğe 3.95, konuk ekip Chelsea galibiyetine 1.72 oran belirlenmiş durumda.

Tottenham Sürpriz Peşinde

Tottenham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Crystal Palace deplasmanında konuk olan Tottenham, rakibine 3-0 kaybetti. Tanganga’nın 2. Yarıda oyundan atılması, tüm planları bozdu. Yoğun baskı yaşayan Tottenham, daha fazla direnemedi ve farklı mağlup oldu. Premier Lig’te 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Tottenham, bu hafta Londra derbisinde Chelsea’yi ağırlayacak. Maç öncesinde Tottenham’da Tanganga’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Chelsea İyi Başladı

Chelsea, sezona iyi bir giriş yaptı. Premier Lig’te bu sezon oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar. Henüz mağlubiyet yaşamayan Thomas Tuchel’in öğrencileri, Premier Lig’te 2. Sırada yer alıyor. Lider Manchester United ile eşit puan sahip olduklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta iç sahada Aston Villa’yı konuk eden Chelsea, rakibini 3-0 ile geçti. Özellikle kaleci Mendy’nin çok önemli kurtarışları vardı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Zenit’i 1-0 ile geçen Chelsea, yoluna doludizgin devam ediyor. Maç öncesinde Chelsea’de Pulusic’in sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Tottenham – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Tanganga’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Chelsea’de Pulusic’in sakatlığı var.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Kovacic, Mason Mount, Kai Havertz, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Chelsea’de Lukaku, sezona çok iyi başladı. Son haftalarda ciddi skor katkısı veriyor. Chelsea, bu kadar formdayken, Tottenham deplasmanında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, üst üste 2. mağlubiyetini yaşadı. Chelsea’ye iç sahada, 3-0 mağlup oldular. Chelsea, yoluna doludizgin devam etti.