Stuttgart – Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 19.09.2021

Stuttgart evinde Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. 19 Eylül Pazar akşamı saat 16:30′da oynanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 5. hafta mücadelesi, beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Stuttgart galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.75, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.17 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.40 olarak verilmiş.

Stuttgart Evine Beraberlikle Döndü

Stuttgart, Almanya Bundesliga’ya puan kaybıyla döndü. Milli ara öncesi Leipzig’e 4-0, Freiburg’a 3-2 kaybeden ev sahibi, Milli ara dönüşü konuk olduğu Frankfurt deplasmanında, 1 puanla yetindi. 10 kişi kaldığı mücadelede, iyi oyununa karşın galibiyet hedefine ulaşamayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, yeni sezonda sadece ilk hafta Fürth karşısında 5-1’lik harika bir galibiyet alabildi. 3 haftalık puan kayıplarına evinde son vermek isteyen Stuttgart, bu sezon sadece Leipzig deplasmanında skor üretemezken, 2 iç saha maçında 7 gol atmayı başardı.

Bayer Leverkusen Golcüleri Formda

 Almanya Bundesliga sahnesinde sadece Dortmund’a galibiyet şansı tanıyan Bayer Leverkusen, Milli ara dönüşü 2 kez öne geçtiği Dortmund karşısında iyi futboluna rağmen, şansız bir mağlubiyet alsa da, yeni hocası Gerardo Seoane ile hatasını UEFA Avrupa Ligi’nde telafi etti ve 1-0 geriye düştüğü mücadeleden, Palacios ve Wirtz’in golleriyle 3 puanı aldı. Ligde ilk 3 hafta Union Berlin ile berabere kalan, Mönchengladbach ve Augsburg karşısında 4’er gollük galibiyetlere imza atan Leverkusen, etkisini kaldığı yerden sürdürüyor. Konuk ekipte Diaby, Schick ve Wirtz çok formda. Ligin iddialı takımı Leverkusen, Avrupa dönüşü ligde puan kayıplarına son vermek istiyor.

Maç Bilgileri

Stuttgart – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart cephesinde Ahamada, Anton, Cisse, Egloff, Fuhrich, Kalajdzic, Katompa Mvumpa ve Sankoh’un sakatlığı bulunuyor. Bayer Leverkusen takımında ise Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Palaciosve Tapsoba sakat.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Förster, Hiroki Ito, Anton, Al Ghaddioui, Massimo.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Bakker, Tah, Palacios, Kerem Demirbay, Wirtz, Amiri, Frimpong, Schick, Diaby.

Rakibinden daha iyi performanslar sergileyen Leverkusen, Avrupa Ligi’nden yorgun dönse de, hataya izin vermeyecek ve deplasmanda 3 puanı alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.17

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda 3 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç boyunca oyunun hakini olmayı başaran konuk ekip, skor etkisiyle bizleri yanıltmadı.