İnter – Atalanta İddaa Tahmini 25.09.2021

İtalya Serie A Ligi‘nin 6. haftası, İnter ile Atalanta derbisine sahne olacak. 25 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak dev maçı S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 2.03, beraberliğe 3.75, Atalanta galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.74, beraberliğe 3.25, konuk ekibe ise 3.10 oran veriyor.

İnter Doludizgin

UEFA Şampiyonlar Ligi’dne Real Madrid mağlubiyetinin geri dönüşünde Bologna’yı 6-1 mağlup etmeyi başaran İnter, Serie A Ligi’dne namağlup performans grafiğini harika bir galibiyetle taçlandırırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı ve 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Yeni hocası Simone Inzaghi ve yeni transferleri Dzeko, Hakan Çalhanoğlu ile son şampiyona yakışan bir lig başlangıcına imza attı ve Napoli ile zirve yarışına ortak oldu. Real Madrid’e son dakika golüyle kaybeden İnter, Serie A Ligi’nde hataya yer vermiyor. Edin Dzeko 4, Martinez ise 3 golle takımın en skorer isimleri.

Atalanta Yükselişe Geçti

Evinde ağırladığı Sassuolo karşısında Gosens ve Zappacosta’nın golleriyle 2-1 kazanan Atalanta, Şampiyonlar Ligi dönüşü Serie A Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başardı. Serie A Ligi’nde üst üste alınan Bologna beraberliği ve Fiorentina mağlubiyetlerinin ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Villarreal deplasmanına konuk olan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, lige 2-2’lik beraberlikle dönerken, son 2 haftada önce Salernitana, ardından Sassuolo’yu mağlup etti. İlk yarıdan fişi çeken konuk ekip, savunmanın yeni transferi Merih Demiral ile birlikte, 2 haftadır daha iyi bir savunma performansı sergiliyor. Artan savunma performansı ve golcüleriyle güven vermeye başlayan Atalanta, bu hafta son şampiyon İnter karşısına çıkacak.

Maç Bilgileri

İnter – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Brazao, Sensi ve Vidal sakat. Correa ve Eriksen kadroda yer almıyor. Atalanta cephesinde ise Hateboer ve Muriel’in sakatlığı bulunuyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Palomino, Gosens, Merih Demiral, Djimsiti, Maehle, Pessina, Malinovsky, Ilicic, Duvan Zapata.

İtalya Serie A Ligi’ne 5 haftalık performansıyla damga vuran İnter ve son haftalarda yükselişe geçen Atalanta’nın, bu zorlu derbi sınavında, ilk yarı birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.02

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.30

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazananın çıkmadığı dev maçta, iki takımda galibiyete çok yaklaşsa da, 3 puan hedefine ulaşamadı ve beraberlikle yetindi. İnter 1-0 öne geçmeyi başarırken, devre arasına 2-1 önde giden taraf Atalanta oldu. İki takımda iyi hücum performanslarına rağmen, galibiyet için yetersiz kaldı.