Genoa – Hellas Verona İddaa Tahmini 25.09.2021

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 25 Eylül Cumartesi akşamı naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa‘nın rakibi Hellas Verona olacak. Maçın başlama saati 21:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Genoa galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.20, Hellas Verona galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Genoa Son Dakika Golüyle Kurtuldu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle tamamladı. Davide Ballardini yönetiminde sezona kötü başlayan Genoa cephesinde, ilk 5 haftaya savunma zafiyetleri damga vurdu. 5 maçta tam 12 gole engel olamayan Genoa, son olarak geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanına konuk olurken, 2 kez geriye düştüğü mücadeleden son dakika golüyle kurtuldu. Bitime saniyeler kala yakaladığı penaltı fırsatını gole çeviren Genoa, deplasmanda 4 puan toplarken, iç sahada tüm rakiplerine mağlup oldu.

Hellas Verona Skoru Koruyamadı

Igor Tudor’lu Hellas Verona, Serie A Ligi’nin zayıf halkası Salernitana karşısında galibiyeti kaçırdı. Maça hızlı başlayan ve ilk 30 dakikada Nikola Kalinic’in golleriyle 2-0 öne geçen konuk ekip, skor hakimiyetini korumayı başaramadı ve 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Göreve 4. Haftada gelen Turdo ile ilk sınavını Roma karşısında veren ve 1-0 geriden gelerek 3-2 kazanan Hellas Verona, rakibine ilk mağlubiyetini tattırırken, yeni hocasıyla ilk sınavından geçer not aldı. Hellas Verona oyun olarak etkisini sürdürürken, son maçta basit savunma hataları konuk ekibi 3 puandan etti.

Maç Bilgileri

Genoa – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımında Caicedo ve Cassata sakat. Hellas Verona cephesinde ise Frabotta, Ruegg, Sutalo ve Veloso’nun sakatlığı bulunuyor.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Vandheusden, Criscito, Sturaro, Hernani, Cambiaso, Badelj, Rovella, Kallon, Pandev.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Nikola Kalinic.

Yeni hocasıyla ilk 2 haftada maç kaybetmeyen ve 4 puan toplayan Hellas Verona, zor günler geçiren Genoa karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.26

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.70

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça iyi başlayan taraf Hellas Verona’ydı. Konuk ekip 77. dakikaya kadar skoru 2-0’a getirmeyi başarırken, son 13 dakikada oldukça zor anlar yaşadı ve 3-2 geriye düştüğü mücadeleden son dakika golüyle 1 puan aldı.